Share |

PRODUKTOVÉ TIPY: Meteostanice SWS 8400

 
 
Vrtkavost počasí se snad už stává normálem. Co si tedy vzít na sebe? Máme jet na ty lyže nebo ne, protože nám celý den proprší? Otázek je mnoho, důvodů, proč se na blízkou předpověď počasí ptát, ještě více.
Tak proč si domu nepořídit jednu z nejlepších meteostanic na současném trhu – SENCOR SWS 8400.
 
Nová meteostanice SENCOR SWS 8400 se hodí do každé ložnice či obýváku. Nejen, že ukazuje přesný čas řízený rádiem pomocí signálu DCF77 s automatickým přepínáním letního a zimního času, ale i spousta dalších užitečných veličin:

  • Vnitřní teplotu a vlhkost
  • Venkovní teplotu a vlhkost
  • Předpověď počasí v nejbližších 12 – 24 hodinách pomocí grafické ikony
  • Výstrahu před náledím
  • Budík

 
Meteorologická stanice se skládá z vnitřní jednotky a venkovního snímače. Vnitřní jednotka je designově zpracována tak, že neurazí žádný interiér. Barevnost i jas displeje lze nastavovat až do úplného vypnutí. Barevnost disponuje 256 barvami. Stanice je vybavena TRUE COLOR displejem s úhlopříčkou 7,56" (19,2 cm) a velmi dobrými a širokými pozorovacími úhly a výbornou čitelností i na slunci.
 
A ptáte-li se, kam umístit venkovní čidlo? Pak brand manager značky, pan Karel Krištofek, doporučuje: „Venkovní čidlo umístěte na stinné místo minimálně 1 m nad zem tak, aby co nejlépe snímalo opravdovou venkovní teplotu. Na čidlo by nemělo pršet.“ A dodává: „Pokud umístíte snímač na balkon, který je krytý, pak měření nebude přesné díky uzavřenému prostoru. Teploty pak mohou být zkreslené“.
 
Meteostanice SENCOR SWS 8400 je k dostání za cenu 1790 Kč.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.