Share |

Proč máte běžet na Gorillaz? 5 dobrých důvodů

Gorillaz se vrátili a k radosti českých fanoušků se 14. 11. ukážou v Praze. Máme pro vás pár dobrých důvodů, proč se na jejich koncert v O2 Areně vypravit...
 
1) Ta show je povedená. Koukněte se na včerejší koncert na festivalu Austin City Limits - tohle vidět na vlastní oči bude zážitek.
 
2) Turné, na které letos vyrazili, je světově nejúspěšnější virtuální představení - a je celkem nulová šance, že se bude opakovat.
 
3) Album Humanz z letošního jara je opravdu povedený návrat. Gorily vstřebaly nejsoučasnější hudební trendy a s pomocí skvělých hostů udělaly přesvědčivý počin.
 
4) Na The Humanz Tour vystupují Murdoc Niccals (basová kytara), Noodle (kytara), Russel Hobbs (bicí) a 2D (zpěv) za doprovodu Gorillaz live band, který tvoří Damon Albarn, Gabriel Wallace, Mike Smith, Jesse Hackett, Jeff Wootton, Karl Vanden Bossche, Seye Adelekan a hosté. Mít v Praze Albarna je výjimečný svátek! A jak ukazuje váše uvedené video, je tenhle pojízdný cirkus nadupaný a plný energie.
 
5) Gorillaz sledují to nejlepší, co se děje, a přetvářejí to pro své posluchače. Zajímá vás, co poslouchají a co vám doporučují? Velkoryse se podělili o své preference pomocí několika spotify playlistů, poslouchejte:
Russel
2D
Noodle
a náš nejoblíbenější - Murdoc!
 
 
GORILLAZ 
HUMANZ TOUR
PRAHA 14. listopadu 2017 v O2 areně.
  
Vstupenkyhttp://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=-2147482523


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.