Share |

Přijíždí džínové kolo. Budete jeho jezdcem?

Foto Levi’s®

 
Levi’s® už není jen oblečení. Teď mají i vlastní bicykly. Podívejte se na fotogalerii.
 
Značka Levi’s® zahájila spolupráci s Unik bike, Fixerati a Brother Cycles při výrobě ručně vyráběného a džíny inspirovaného kola Fixie. V duchu kampaně “California Dreaming” tak slaví letošní jaro a chce podpořit hnutí Fixed Gear Bike, které se rozšířilo z rodného města značky, San Franciska, do celého světa.
 
Ve spolupráci s Unik bike, belgickou společností na renovaci retro kol, bruselským obchodem Fixerati, specializovaným na dodávky unikátních dílů a doplňků, a londýnskou společností Brother Cycles, proslavenou svými vysoce kvalitními rámy, vytvořil Levi’s® jedinečné kolo Fixie, které je kombinací moderního zpracování
a tradičního populárního Fixie bike s ikonickými denimovými detaily.
 
Kolo Levi’s® Fixie je ve své kategorii jedinečné – ručně vyrobený rám Brother Cycles, originální design v červené, modré a bílé, po vzoru americké vlajky, lak s džínovými švy a oblouky, typickými pro značku Levi’s®. Sedlo a řidítka jsou z denimu navíc ozdobeny bronzovými ručně vyrobenými knoflíky, které mají připomenout autentický, originální a nadčasový styl značky. 
 
Tento exkluzivní sběratelský kousek bude výhrou v celoevropské soutěži, která byla právě zahájena na evropských stránkách www.levi.com.
 
Online hra “Share and Win”
Během celého měsíce budou mít evropští návštěvníci možnost „podělit se a vyhrát“, a to pouhým doporučením svých oblíbených kousků z aktuální kolekce Levi’s® jaro/léto 2011 na svých profilech na Facebooku. Pravidla jsou jednoduchá: čím více kousků přes Facebook přátelům doporučíte, tím větší máte šanci vyhrát exkluzivní kolo Levi’s® Fixie.
Tak pokud máte rádi Levi’s® i jízdu na kole, navštivte www.levi.com a pusťte se do klikání. 
 
levi.com
facebook.com/levisceskoslovensky


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.