Share |

Přijímají se přihlášky do každoroční fotografické soutěže na téma finanční služby

11. výroční fotografická soutěž CGAP nyní přijímá přihlášky; konečný termín pro podání je 7. září 2016. Amatérští i profesionální fotografové se mohou podělit o originální a silné snímky, které zachycují důležitost přístupu k základním finančním službám pro lidi na celém světě.
Digitální inovace včetně rostoucího použití smartphonů a nové finanční produkty, které lépe splňují potřeby zákazníků, usnadňují chudým zákazníkům a zákazníkům na vesnici řídit své každodenní finance, posilovat svou obchodní činností a reagovat na nouzové situace. Nicméně 2 miliardám lidem stále chybí přístup k základním finančním službám, jako je spořicí účet a úvěr. Uzavřením této mezery můžeme pomoci snížit extrémní chudobu a zvýšit prosperitu.
Za těchto okolností letošní fotografická soutěž vyzývá fotografy, kteří na svých fotografiích postihují následující témata:
• Mobilní peníze a inovace v digitálním finančnictví
• Ekonomické posilování u žen
• Odolnost
• Drobné podnikání
Příspěvky mohou reprezentovat řadu produktů, institucí a přístupů s těmito tématy a dotýkat se široké škály sociálních, ekonomických, rozvojových a technologických otázek. Jsou vítány přihlášky ze všech regionů, jak z venkovského, tak z městského prostředí.
Autoři vítězných snímků získají ceny a uznání svých příspěvků v několika kategoriích, včetně regionální, cenu veřejnosti a zvláštní uznání ve čtyřech tematických oblastech. Do ročníku 2015 bylo přijato více než 3 300 příspěvků od fotografů ze 77 zemí. Vítěze představila přední globální média a jejich příspěvky měly desítky tisíc zhlédnutí online.
Podat fotografie >>
Prohlédněte si vítěze fotografické soutěže CGAP 2015 zde.
 
CGAP (Consultative Group to Assist the Poor - Konzultační skupina na pomoc chudým) je globální partnerství 34 předních organizací, které si přejí posílit finanční inkluzi. CGAP vyvíjí inovační řešení prostřednictvím praktického výzkumu a aktivního zapojení poskytovatelů finančních služeb, tvůrců politik a financujících subjektů k umožnění přístupů v širokém měřítku. CGAP sídlí ve Světové bance a kombinuje pragmatický přístup k odpovědnému vývoji trhu s advokátní platformou založenou na důkazech ke zvýšení přístupu k finančním službám, které chudí lidé potřebují ke zlepšení svých životů. Více na www.cgap.org.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.