Share |

Přenosné reproduktory Oslo od dánské značky Vifa

foto: Bluetooth reproduktor Oslo, 13 830 Kč na DesignVille.cz

Řada přenosných bluetooth reproduktorů Oslo je dalším přírůstkem do rodiny reproduktorů Vifa pojmenovaných po hlavních městech Skandinávie, které v sobě spojují tradiční řemeslo se severskou elegancí a perfektně se hodí pro ty, kteří jsou neustále v pohybu, ale nechtějí dělat kompromisy s kvalitou zvuku.
 
Obdélníkové reproduktory Oslo představují zlatou střední cestu mezi oblým reproduktorem Helsinki a dvěma prostornějšími reproduktory Copenhagen a Stockholm. Jsou o něco menší než list velikosti A4 a díky konstrukci vyrobené z jednoho kusu hliníku si zachovávají nízkou váhu 2,4 kg včetně baterie. Reproduktory jsou potaženy voděvzdornou, na zakázku vyrobenou textilií značky Kvadrat v pěti barevných provedeních: anthracite grey, pebble grey, ice blue, ocean blue a sand yellow. 

 
Reproduktor přehraje zvuk bezdrátově přes Bluetooth, nebo za pomocí 3,5 mm audio kabelu. Jeho hmotnost, rozměry a baterie jej přímo předurčují jako ideální reproduktor k mobilu
 
O značce Vifa:
Vifa je dánská značka vyrábějící prémiové audio systémy. Již od založení značky Vifa začátkem 30. let minulého století byl její hlavní filozofií autentický zvuk. Díky významným inovacím v oboru se Vifa brzy stala preferovaným dodavatelem reproduktorů pro mnoho známých výrobců high-end audia a tuto pozici si udržela až do současnosti.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.