Share |

Přehlídka v japonském duchu je 21.5. Kdo vyhrál volný vstup?

 21. 5. proběhne módní přehlídka Moniky Roženkové a její značky MonaRosa, pro fanoušky autorské originální módy a všechny, kdož rádi vybočují z šedého davu.
Přijďte se podívat na poetickou fashion show v japonském duchu! Více na FB - zde.

Naši soutěž o volné vstupy vyhrály Veronika Udatná a Michaela Udatná, gratulujeme!

Oděvní značku MonaRosa - la mode pour vous založila v roce 2007 módní návrhářka Monika Roženková. Zabývá se tvorbou oděvů pro ženy i muže, jež rádi vynikají v davu, milují barvy a poutavé detaily, ocení originalitu a kvalitu krejčovské práce. MonaRosa tvoří vše od návrhu, přes výběr kvalitního materiálu, tvorbu střihu až po konečné ušití. V této dílně nenaleznete dvě identické věci.
Oblékla soutěžící Miss ČR 2008 Zuzanu Kantovou, přpravila módní přehlídku na téma Thriller pro akci Tribute to Michael Jackson (2010) v divadle Hybernia, společenské šaty pro pražský Eve Quartet (2011) a řadu dalších zakázek. V letech 2004-2011 vytvořila kostýmní návrhy pro divadla v Sokolově, v Karlových Varech, Praze, pro Pražskou Konzervatoř a profesionální divadlo v Plzni. Spolupracovala také na kostýmech s členy skupiny Tantehorse - physical mime theatre. Modely MonaRosa jste mohli shlédnout na letním CODE:MODE v Praze, můžete je koupit na www.fler.cz/monarosa a nově se chystá na ostravský Fashion Crossroad http://www.fashioncrossroad.cz

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.