Share |

Představení norského projektu Biosphere bude doprovázené projekcemi českých vizuálních umělců

foto: pořadatel akce

Po dvou úspěšných uvedeních živého představení norské legendy ambientní hudby Biosphera doprovázené projekcemi dvojice českých vizuálních umělců Dana Gregora a Dalibora Cée z pražského INITI.orgpřipravené speciálně pro prostor planetária, které proběhly v rámci Festivalu Spectaculare, jsme vytvořili offline verzi tohoto představení, která se obejde bez živého hraní, nicméně umožňuje si v prostoru planetária vychutnat jak skvělou ambientní hudbu Geir Jenssena alias Biosphera, tak zejména vizuální hody od uměleckého sdružení INITI. 

S touto offline verzí jsme v průběhu letošního roku objeli festivaly zaměřené na filmy pro planetária a nyní má možnost tuto verzi představení určenou pro planetária po celém světě vidět znovu také pražské publikum.

Promítání této vizuálně neuvěřitelně poutavé podívané proběhne ve středu 15.11.2017 v pražském planetáriu, a to od 19:00 a od 20:30 hod.

Holešovické planetárium tak bude znovu svědkem ambientních hodů od norské legendy Biosphera (Geir Jenssen), který už od poloviny osmdesátých let skládá náladové elektronické kompozice a jehož album Substrata z roku 1997 bylo před lety zvoleno za nejlepší ambientní desku všech dob. Vizuální doprovod od uměleckého sdružení INITI (Dan Gregor a Dalibor Cée) vám nabídne nezapomenutelnou pouť do nekonečného vesmíru, při které zakusíte, že co je nahoře, je i dole a ztratíte přehled mezi mikro a makro pohledem. 
 
Po představení můžete zajít na afterparty do nedalekého klubu Wildt, kde se vystřídají rezidenti klubu Wildt a Radia 1.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.