Share |

Pražskou ulici v Liberci ovládne filmový festival KI-NO

foto: pořadatel akce

Od 8. do 10. září 2016 se promění Pražská ulice v centrum filmového dění. Již čtvrtý ročník úspěšného filmového festivalu KI-NO Liberec nabídne 3 promítací zóny zaměřené na 3 hlavní témata - jídlo, módu a design.  Diváci se mohou těšit na maratón plný skvělých filmových zážitků v čele s dramatem Steve Jobs, sci-fi Ex Machina či dokumentem Banksy: Exit throught the Giftshop. Návštěvní se mohou těšit na kulinářské zážitky, které připraví vyhlášená liberecká bistra a kavárny, a módní inspiraci z dílen tamních módních návrhářů a designerů. Vstupné se jako každý rok nevybírá. /FB/
 
Rádi bychom poděkovali městu Liberec za podporu a pozvali všechny fanoušky filmů, skvělých kulinářských zážitků i milovníky módy a designu na třídenní festival KI-NO Liberec 2016. Naším cílem je oživit vyprazdňující se centrum města a vytvořit v něm obývák plný inspirace a zábavy. Témata jsme zvolili záměrně tak, aby odkázala na tradice města a připomněla to, v čem naše město vynikalo, a k čemu se zdejší mladá generace opět vrací. Chceme tedy podpořit a podtrhnout výjimečnost Liberce,“ říká Tamara Sopková, produkční ředitelka festivalu.
 
Jedinečnou tvář města Liberec spoluvytváří i významné historické budovy. Jednou z nich je i Brouk a Babka, která se nachází v centru dění na Pražské ulici, a kde budou v průběhu festivalu po promítání probíhat afterparty. V případě špatného počasí se sem přesunou také prodejní místa libereckých bister, kaváren, módních návrhářů i designerů. Promítání však bude vždy probíhat v Pražské ulici a v případě špatného počasí budou k dispozici speciální festivalové pláštěnky.

Na festivale se představí lokální módní značky jako HANK, Anuk, Garandbrand, nebo kafka. Z designu se můžete těšit na jediné hodinky svého druhu od mladého studia Woodenland, šperky fifle, batohy a tašky KRAS, nebo Longang a jejich longboardy. O občerstvení se postarají bistro Omam, dlouho očekávané Bistro Široká, nebo populární Mikyna. Všechny dobroty, které vám rádi přichystají pak můžete zapít pivem Albrecht ve stánku Vokno, nebo sklenkou vína od Decanté. Nesmí chybět ani doušek dobré kávy, o kterou se postarají kavárníci ze Sweet city a na závěr bodne míchaný nápoj od baru Stereo.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.