Share |

Pražská premiéra freeski filmu This Is Home bude v Karlíně

18. 10. ožije Praha freeskiingem. Tým značky Factions Skis doveze svůj premiérový celovečerní film, který dostal jméno This Is Home. Nejen fanoušci newschool lyžování si dají dostaveníčko v novém prostoru Kasáren Karlín, který poslední dobou funguje jako multikulturní centrum.
 
A na co se těšit? No přece na pořádný lyžařský a filmový nářez! Kluci z Factions Skis se dostali do povědomí díky úspěšné videosérii The Faction Collective. Samozřejmě, že to chtěli posunout o level dál, a výsledkem je jejich první film. Hlavní filmař a režisér Francouz Etienne Mérel cestoval s týmovými jezdci do jejich domácích středisek a resortů, kde lyžařsky vyrůstali. Díky tomu se podíváme do míst jako Jyväskylä a Kuopio ve Finsku, nevynecháme Francii a La Clusaz, ve švýcarských Alpách zase navštívíme Zermatt nebo Verbier a samozřejmě se také přesuneme za oceán do USA.
 
Pro české fanoušky je ale nejdůležitější, že se ve filmu jako jeden z jezdců předvede náš Daniel Hanka, který nás vezme společně s dalšími parťáky z týmu na Deštnou v Orlických horách! Vůbec poprvé se tak český rider objeví ve světovém freeski filmu. Kromě Dana se můžeme těšit na plno dalších velikánů: například francouzskou legendu Candide Thovex, k vidění budou i Sam Anthamatten a Johnny Collinson. Nechybí stylař z USA Adam Delorme nebo finská parková raketa Antti Ollila. Někteří z jezdců se objeví také osobně v Praze, takže s nimi určitě budete moct pokecat nebo si odnést autogram na památku.
Kromě filmu se samozřejmě můžete těšit na tradičně rozjetý mejdan až do ranních hodin. Gramce budou krotit DJ Akvamen, DJ Robot a k tomu přidá i svůj DJ set Smack. Teď už nezbývá nic jinýho než si zajistit lístek. Ten seženete za 120 Kč v předprodeji sítě Tootoot nebo na místě za 150 Kč. Počet lístků je ale omezený kapacitou prostoru, tak určitě neztrácejte čas: https://tootoot.fm/cs/events/59cba6bd3521d20e60ba98e2 

Kasárny Karlín zkrátka zažijou nefalšované freeski peklo, a u toho byste neměli chybět.
 
 
Film „This Is Home“ od Faction Skis
 
Jezdci: Dan Hanka, Candide Thovex, Sam Anthamatten, Johnny Collinson, Adam Delorme, Antti Ollila, Duncan Adams, Mathilde Gremaud, Alex Hall, Tim McChesney, Arnaud Rougier, Eirik Sæterøy, Pablo Schweizer, Kelly Sildaru, Henry Sildaru, Giulia Tanno
 
Režie: Etienne Mérel
 
Web: www.thisishome.film


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.