Share |

Pražská muzejní noc klepe na dveře!

foto: pořadatel akce

Pražské muzejní noc letos připadá na sobotu 11. června 2016! Všichni příznivci nočního maratonu po pražských muzeích naleznou info na /WEBU/ a /FB/
 

Návštěvníci letošního 13. ročníku Pražské muzejní noci se mohou těšit na celkem 80 objektů, které pro ně zpřístupní 52 institucí. Mezi letošní nováčky patří Český rozhlas, Galerie Lucerna – Prostor pro současné umění, Galerie Věda a umění AV ČR, Národní památník hrdinů heydrichiády, Slovenský dom v Prahe a Univerzita Karlova v Praze – historické sídlo Karolinum.

Zapojená muzea i letos chystají bohatý doprovodný program, ve kterém nebudou chybět komentované prohlídky, koncerty, filmové projekce, divadelní představení, přednášky, workshopy, výtvarné dílny a mnoho dalších akcí. Muzea myslí i na nejmenší návštěvníky, pro které připravila řadu zajímavých aktivit.

Webové stránky akce opět nabízí možnost vytvořit si svůj vlastní program Pražské muzejní noci prostřednictvím aplikace Moje noc. Nová záložka Muzea a galerie 2016 umožňuje návštěvníkům vytvořit si přehled preferovaných muzeí přímo v rámci prohlížení seznamu zapojených objektů.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.