Share |

Praha slyší neslyšící : Nový festival všech žánrů

Pozvánka v českém znakovém jazyce: https://youtu.be/xc-NmK5kw3E

Chystá se multižánrový festival Praha slyší neslyšící zaměřený na prezentaci kultury českých neslyšících a propojování světů neslyšících a slyšících.
Festival proběhne ve čtvrtek 13. 4. 2017 od 14 do 18 hodin v obchodním centru Galerie Harfa v Praze, a to pod záštitou Týdne diverzity organizovaného Filozofickou fakultou UK.

VSTUP ZDARMA.
 

V rámci hlavního programu na pódiu, kterým bude provádět Jaroslav Dušek ve spolupráci s neslyšícími moderátory, proběhnou prezentace kurzů zajišťujících výuku českého znakového jazyka v Praze, ukázky hudby tlumočené do českého znakového jazyka a vystoupení osobností komunity neslyšících přibližujících svůj životní příběh. 

Kromě hlavního programu je pro návštěvníky festivalu připraven projekt Živá knihovna, minikurzy českého znakového jazyka, zážitková hra, interaktivní čtení pro děti, čtení pro dospělé s Jaroslavem Duškem, pohádka O veliké řepě, interaktivní výstava zaměřená na každodenní život neslyšících, komentované prohlídky DinoParku, velikonoční dílny pro děti a tematický filmový koutek. 

Všechny aktivity jsou nastaveny tak, aby si je užili jak slyšící, tak neslyšící návštěvníci. Po celou dobu programu budou k dispozici tlumočníci českého znakového jazyka.

 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.