Share |

Praha proti šedi: Kam večer vyrazit?

Pátek 3. prosince
Friday, I'm in love

Přestože za okny nepanuje právě vlídné počasí, tři následující pozvánky by vás měly přěsvědčit, že je správné, vydat se dnes večer z pohodlí domova do ulic metropole. Bude to nezapomenutelnej trip. Kultura last minute. Čekujte.

Bonus, Klub 007

Na legendární strahovské Sedmičce se představí od 19:30 rapper Bonus (alter-ego Bourka ze Sporta). Ráčkující fenomén se poprvé zjevil vloni v létě. Od té doby vydal dvě EP a odehrál zhruba padesát koncertů, na nichž ho v poslední době doprovází laptopová kapela Plugnplay. Tu tvoří Pe.Klo (Kundolab, Hissing Fauna) aka Lineup a Kluk (Sporto) aka Headliner, kteří v reálném čase improvizují s beaty a samply, a posouvají tak sound mnohem více k experimetální elektronice. Bonus dnes představí novou nahrávku Konec civilizace, celou desku si můžete poslechnout zde a berte to jako nejlepší pozvánku k dnešní akci.

Vanessa, MeetFactory

Ve smíchovské potkávací továrně na umění se od 20:30 uskuteční dekadentní večírek. Samir Hauser alias Obtloustlý Satan aka Chodící reklama na kox, bude nadělovat dárečky. Dnes je to rok, co se legenda EBM scény Vanessa vrátila na koncertní pódia. Vydala vřele přijatou desku Ave Agony a natočila i stejnojmenný snímek. „Film Ave Agony nabízí pohled do zákulisí místy hysterického, často chaotického, vždy však neuvěřitelně zábavného koncertu, který všehoschopnou kapelu po dlouhé době konfrontoval s jejich také všehoschopnými fanoušky. Ukazuje skupinu Vanessa tak, jak jsme ji doposud neměli možnost vidět,“ prezentuje nový DVD nosič, režisér filmu David N. Jahn. Těště se na latexovou šou plnou pneumatických kladiv, gynekologických křesel a rotažených píč. Pro vlastní bezpečnost se nejprve podívejte na videoklip k songu Fízl na speedu, abyste sami posoudili, jestli jste pro lekci dekadence způsobilí.

Reset Night Total Recall, NoD

Minimalistická 8-bit párty. Audio-vizuální performance. Půlnoc. Je třeba ještě něco dodávat? Snad link, na to, kdo tam zahraje. A jsme zase u těch píč.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.