Share |

Prague Pride rozzáří Chapeau Rouge

foto: pořadatel akce

Promotérská skupina Queer Noises už třetím rokem spolupracuje s Prague Pride a jako vždy, tak i tentokrát chystá různé hudební lahůdky, performery a všelijaká nečekaná sexy překvápka. Minulý rok se nesl ve znamení electro music a high fashion levelu. Hlavní host Benjamim Duckhanak a The Burger Girl předvedl catwalk a show okořenil o performance a hlavně neskutečně pozitivní energickou hudbu. Jako minulý rok bude i tento nabitý a plný překvapení, skvělé hudby, módní show, performance a tančit se bude až do rána po celé dva dny.
 
Potvrzeno je hned několik hostů: sexy skupina Bonafide 3000 z Tel Avivu, která hraje energické elektro s chlapskými vokály, sólový projekt britského skladatele, producenta a performera Ellie Gregoryho s názvem Strip Downa v neposlední řadě energií sršící Transoformer Di Roboter z Německa.
 
Hudební projekty doplní Djs, kteří se postarají o hudbu ve všech třech patrech. V dance clubu to budou Felix!, MGDLN a Veit B se svou směsicí house, techna a elektra a na baru se o celonoční zábavu postará eclectický DJ Liquid A.
 
Krásná těla a šperky nám v průběhu módní přehídky představí Janja Prokić, které bude patřit páteční večer. Sobota bude ve znamení DJs music pod taktovkou Crazy Bitch in a Cave z Rakouska s live setem. Dále zahraje Trap Paranoia a mnoho dalších skvělých DJs.
 
Vstupenky jsou v předprodeji na baru v Chapeau Rouge a online na GoOut.cz. Nenech si ujít nejbarevnější party léta!
 
Událost na FB
Datum: 15. a 16. srpna 2014;
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1;
Vstupné: 350,- Kč (pá + so), 230,- (pá), 130,- (so);
Start: 21:00.
 
www.chapeaurouge.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.