Share |

Prague Hand Poke Session se blíží

foto: pořadatel akce

PRAGUE HAND POKE - SPRING SESSION
14. 4. 2018 / 10:00 – 21:00
 
Záměrem Prague Hand Poke Session je propojit začínající subkulturu “tetování beze strojku” s mladou generací. Bitcoinová kavárna a hub Paralelní Polis v Holešovicích se 14. dubna 2018 promění v tetovací salón!
 
2. ročník PRAGUE HAND POKE SESSION je akce, která se vám dostane až pod kůži a bude probíhat po celou dubnovou sobotu v jedinečném prostoru industriální Paralelní Polis.
 
Jak vlastně akce bude vypadat?
Horní patro bude patřit bezmála patnácti tatérům například z USA, Anglie, Německa, Francie, Belgie, Ruska, Ukrajiny a také těm nejlepším autorům z naší domácí scény. Můžete se opět těšit na Duhovku, Moniku Vlčkovou nebo Štěpánku Coufalovou. Všechny ostatní pozvané tatéry najdete na našich nových webových stránkách PRAGUEHANDPOKE.CZ.
 
Pro všechny návštěvníky co dorazí, bude připraven bohatý doprovodný program, aby si akci užili všemi smysly ať při tetování, či při čerpání inspirace. Tajemná „Behind the curtain“ opět nabídne odvážlivým možnost nechat si potetovat část svého těla za oponou, jedním z vybraných umělců, kterého dopředu neprozradíme, a to motivem, který vybere tatér.
 
Těšit se můžete na welcome drinky od Schweppes a na baru bude na výběr například skvělé Espresso Tonik nebo káva doladěná veganským mlékem Nemléko. Na místě si také návštěvníci budou moci dát skvělé burgry od Salt’N’Pepa. Chystáme pro vás i promítání dokumentů a přednášek na zajímavá témata a celý den budou v horním patře udávat beaty vybraní djs.
 
Díky tomu, že jarní Hand Poke Session proběhne v prostoru Paralelní Polis, tedy v prostoru, který je veden „filosofií pomyslného ostrova svobody“, budou všechny platby na celém eventu probíhat v kryptoměně - Bitcoin/Litecoin! Cash si budete moci proměnit v bankomatu přímo na místě a doporučujeme si předem stáhnout aplikaci LoafWallet.
 
Ojedinělý koncept ručního tetování, zajímavého místa a neotřelého programu je přesně to, co tohle vibrující město na začátku jara potřebuje.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.