Share |

Prague-Up a Cross Club vám dají zítra ochutnat „novou“ Prahu

foto: pořadatel akce

Praha se probouzí. Ve vzduchu je cítit něco nového a vzrušujícího. Vznikají osobité projekty a neobyčejná místa. Mění se životní styl a způsoby trávení volného času. A právě o tom je PRAGUE-UP, dvojjazyčný online průvodce Prahou, který komunikuje svá osobní doporučení mezi místní, ex-paty i cizince už přes 2 roky. Stejně jako město mění svoji tvář, tak také CROSS CLUB neuvěřitelně ožívá. Nevlídné parkoviště před klubem se proměnilo v zelený plácek, kde se téměř denně konají kulturní akce jako letní kino, street food markety anebo koncerty nejrůznějších hudebních stylů až po klasiku. A protože jsou Prague-Up i Cross Club otevřeni novým věcem, rádi propojují komunity a podporují všechny kreativní lidi, rozhodli se spojit síly dohromady a uspořádat akci, která příjemně zakončí letní sezónu a ukáže, čím „nová“ Praha žije.
 
Vše propukne 27.8.2016 po 15h DENNÍM OPEN-AIREM před Cross Clubem se vstupem zdarma. Celým odpolednem vás budou provázet talentovaní djs, jako např. Not_Me, Troniq, Anna Myschkin, Pluge, Jag Kiranmay, Oldřich Sic Jr., Luke Nova, Yacube, Ezwell a Alex Aniska. Určitě si nenechte ujít tzv. urban shamanism v podání hudební sestavy tyto alba (vedlejší projekt Kyklos Galaktikos) nebo další live act od GWD se svými samply a hutnými beaty. Zážitků však bude daleko víc. Plácek zaplní velkoformátové instalace od Studia PRÁM a The Chemistry Gallery, zaparkují zde městská kola od Urbane Tokyo Bike, která budou k mání pro testovací jízdu, Paralelní Polis vás zasvětí do 3D tisku anebo budete moci pozorovat graffiti live jam. Plánujeme fashion show i fire show a vše okoření performerka z Berlína. Mini market nabídne ilustrované knížky a komiksy od Xaoxax, lifestylový magazín Soffa a kulturní měsíčník Artikl, vinyly od světově uznávaného dj a místního expata Sebastiana Paizy, módní a designové kousky od Koncept Story anebo oblíbené Prague-Up plátěné tašky, otvíráky a sešity.

Food-trucky Prague Jerk Station a Crush Street Food vás občerství svými jamajskými hot specialitami a burgery a letenské yes kafé / studio připraví krom výborné kvalitní kávy třeba affogato nebo kávu s tonikem.

Po 22h se venku končí a začne VELKÁ NOČNÍ PÁRTY v útrobách Cross Clubu. Spodní minimalovou stage zpestří na začátku live painting performace od místního expata Luis Cerdas Jaubert a největším tahákem bude berlínksý dj JUST_ME. Na horní house stage se představí největší hvězda celého dne, španělský producent EL_TXEF_A, který zavítá do Prahy poprvé.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.