Share |

Prague City Festival se blíží, nabídne Blink 182, New Order, Simple Plan a mnoho dalších

foto: pořadatel

Už se blíží druhý ročník Prague City Festivalu 2012. Dvoudenní hudební akce se koná od 29.června do 30.června v prostorách Výstaviště Praha Holešovice a přivítá například Blink-182, New Order, Lostprophets nebo Simple Plan. Z českých kapel se mohou všichni fanoušci těšit na Clou či pražské duo Cartonnage.

Brány druhého ročníku Prague City Festivalu se na holešovickém Výstavišti otevřou pátek 29.6. v půl druhé odpoledne a jen o hodinu později vypukne koncertní maratón, který skončí až nad nedělním ránem. Na dvou pódiích se v pátek pod vedením headlinerů Blink-182 vystřídají Lostprophets, Simple Plan, The All-American Rejects, Black Stone Cherry, Street Drum Corps, Clou, The Pooh a vítěz Českého YouTube Festu.

Druhý den, kterému budou vévodit New Order, nabídne spolu s White Lies také audiovizuální show Isam brazilského DJe Amona Tobina, skupinu Hadouken, Shantel a Bucovina Club, Seňora Coconuta, Dubiozu Kolektiv a Cartonnage.

Po oba dny bude návštěvníkům k dispozici také chill out zóna a po celém areálu se bude odehrávat řada doprovodných akcí. Mimopražští návštěvníci mohou využít stanového městečka (vstupenky jsou k zakoupení za 170 korun na oba dny v síti Ticketportal) a poukázek od Českých drah na zpáteční jízdenky za 320 korun odkudkoliv z České republiky.

Dvoudenní vstupenky jsou nyní k dostání od 648 korun na osobu. Všechny kategorie vstupenek jsou k zakoupení v distribuční síti Ticketportal. V sekci stání u pódia už zbývá posledních pár desítek lístků. Více na www.cityfestival.cz, www.facebook.com/cityfestival.cz a www.ticketportal.cz

pátek, 29. června , sobota 30. června
Výstaviště Praha Holešovice

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.