Share |

Práce snů: Hledá se první Becherovka Brand Ambassador

 
Chcete potkávat nové lidi? Cestovat po Česku i do zahraničí? Žít pestrý život? A mít práci, ve které vás budou platit za to, že se skvěle bavíte? Staňte se prvním Becherovka Brand Ambassadorem v Česku. 
 
Jako malí jsme snili o kariéře kosmonauta, princezny nebo popeláře. Jenže do vesmíru je daleko, modrá krev nám v žilách neproudí a z popelářského snu jsme naštěstí vystřízlivěli. Teď sníme o zcela jiné práci. Pokud také chcete job, ve kterém vám budou platit za to, že se skvěle bavíte, staňte se prvním ambasadorem značky Becherovka v České republice. 
Co budete dělat? Bavit se. Jezdit po Česku i po světě. Potkávat stále nové lidi. Profesně růst. A budovat image legendární značky mezi mladými lidmi, v barech a na super eventech. Zapojíte se do příprav různých aktivit a všechno zveřejníte na sociálních sítích, na kterých teď budete trávit čas za peníze. 
Na to všechno dostanete k dispozici velkorysý budget, na jehož rozdělování budete spolupracovat s marketingovým a sales týmem Becherovky. A protože se na vaše zprávy těší český i globální tým Becherovky, budete také monitorovat konkurenci. Jinými slovy: dostanete příležitost naučit se spoustu věcí o marketingu jedné z nejprestižnějších českých značek, která je považována za prémiové pití po celém světě.
A koho Becherovka hledá? Mladého člověka s vysokoškolským vzděláním I. stupně, ideálně z marketingového oboru. Někoho, kdo umí říct vtip česky i anglicky, má řidičský průkaz skupiny B a nebojí se ho použít na silnicích v Česku i v zahraničí. Je kreativní, nechybí mu nadšení a originální pohled na věc. Má přehled o různých komunitách a při vyslovení slova hipster mu nenaskakuje husí kůže. 
Chcete se stát vůbec prvním Becherovka Brand Ambassadorem v Česku? Natočte dvouminutové video, ve kterém anglicky vysvětlíte, co je vaší největší inspirací a proč. Nahrajte ho na YouTube a odkaz spolu se životopisem v angličtině pošlete na ambassador@becherovka.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.