Share |

Poznej svého dyzajnéra

Zahrady Anežského kláštera #minidyzajn 17. 6. 2017, 12.00 - 19.00
 
Osmé minidyzajnové setkání se čtyřiceti tvůrci a autory se tentokrát díky spolupráci s Národní galerií bude konat v nádherných zahradách Anežského kláštera. Vstup do zahrad je možný z několika míst, ten nejjednodušší je od řeky z ulice Na Františku 10 na Praze 1.
 
Jak už název napovídá, je Minidyzajn takovým protipólem velkého Dyzajn marketu. Návštěvník se zde potká s menším počtem tvůrců, a tak má ideální možnost je detailněji poznat a sblížit se s jejich tvorbou i s nimi samotnými. Proto je Minidyzajn nejen akcí prodejní, ale přináší i jakousi osvětu v autorské tvorbě a blíže představuje osobnosti žijící mezi námi, kteří si svou prací plní nejeden svůj sen, a to je také z jejich tvorby cítit.
 
Kromě autorské tvorby se můžete těšit také na pohodový doprovodný program. Hudebně akci zpříjemní například vystoupení Tanity & Mišuty, dvou charismatických umělců,  jejichž písně jsou inspirovány americkým bluegrass, písničkářskou roztomilostí tvorby Boba Dylana, Beatles a dalších zásadních autorů. Poněkud jinou žánrovou paletu rozprostře Duo Nuages. Dvojice hudebníků, která uvádí své posluchače do tu melancholických, tu kavárensky ležérních, tu swingově svižných standardů, kdy interpreti s lehkostí houslového smyčce rozeznívají struny latinsko-amerických skladatelů jakým je třeba Antonio Carlos Jobim, nebo rytmickými úhozy do akustické kytary vyvolávají dupání dob v noze při amerických jazzových evergreenech.
V mezičasech se o letně oddychovou atmosféru postará Dj Kleøpat a nebude chybět ani občerstvení a především výborná káva připravená blogery a baristy z ILoveEspresso.  
 
Přijďte strávit klidné odpoledne v přítomnosti kreativních lidí, určitě Vám to vnukne nejeden nápad, kam jet na prázdniny a co o prázdninách (s)tvořit.
 
Vstup je zcela zdarma a bez bariér.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.