Share |

POSTPUNKOVÍ SEXTILE Z LOS ANGELES VYMETOU CAFÉ V LESE

D Smack U Promotion uvádí
 
Sextile / USA
13.02.2018 – Café V lese
 
Vstupenky v předprodeji za 200 Kč + poplatky, na místě 250 Kč.
 
 
Sextile jsou dnes již známým jménem v losangeleském undergroundu a od roku 2015, kdy vznikli, si získali mnoho fanoušků a vydobyli slušné renomé. Tahle původně čtyřčlenná, dnes tříčlenná kapela revolučním způsobem kombinuje syrovou energii punku sedmdesátých let a sofistikované strukturální prvky post-punku a synthwave let osmdesátých.  

Sextile debutovali albem A Thousand Hand, na kterém představili svůj typický sound temného a primitivního rock n’ rollu, energickou směs surf punku, raného industriálu a post-punku se zkresleným kytarovým feedbackem a jednoduchým rytmem bicích. 

Jejich druhé album Albeit Living je výrazně politické, odrážející stav současného světa. Ve srovnání s deskou A Thousand Hands.je v popředí syntezátor. Desetipísňové album vás ihned vtáhne svým techno beatem, šlehy syntezátoru a vazbením. Z hudby slyšíme vliv kapel jako The Jesus & Mary Chain, Cabaret Voltaire, Public Image Ltd., D.A.F. a Section 25. Obě alba vyšla na labelu Felte. 

Sextile 13.února vystoupí v pražském klubu Café V lese. Vstupenky za 200 Kč v předprodeji na www.GoOut.cz, na místě v den koncertu za 250 Kč.

Více info:

www.facebook.com/sextileband 
www.instagram.com/sextileband 
www.cafevlese.cz
www.facebook.com/cafevlese
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.