Share |

Poslechněte si poezii Bianky Casady z CocoRosie a vyhrajte lístky na její koncert

Bianca Casady načetla experiemntální poezii a nahrála ji na svůj Soundcloud, poslechněte si ji před spaním.
Máme pro vás dárek: 2 volné vstupy na její koncert v Arše.
Jak na to?

 
Otázka: Ve kterém roce hrály CocoRosie v Arše poprvé?
 
Konec soutěže: 8. června včetně.
Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz s předmetem soutez bianca, první 2 správné odpovědi vyhrávají po 1 vstupu na koncert.
 
-
19. června 2015, 20:00, Divadlo Archa
Bianca Casady (CocoRosie) - The Dead Season - La Morte Saison
Sólo projekt Biancy Casady
Zvláštní uvedení v Divadle Archa
 
Při příležitosti účasti Biancy Casady na Pražském Quadriennale 2015 uvede Divadlo Archa 19. června speciální projekci s hudebním doprovodem. V tomto sólo projektu se Bianca Casady představí nejen jako hudebnice, ale i jako filmařka. V Divadle Archa živě zahraje a zazpívá ke svému filmu, který je nyní ve výrobě a jehož projekci v Arše doprovodí na piano Jean-Marc Ruellan a Doug Wieselman (Antony and the Johnsons). Koncertu předchází přednáška Biancy Casady v rámci Pražského Quadriennale, která se koná 18. června v Colloredo – Mansfeldském paláci. Debatu po přednášce bude moderovat Ondřej Hrab.
 
 -
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.