Share |

Populární trio IMPRA oslaví třetí narozeniny přímo na pódiu

foto: Jan Pelikán

Divadelní uskupení IMPRA, za kterým stojí trojice talentovaných mladých umělců, oslaví druhý prosincový čtvrtek třetí výročí. Pokud by ale někdo čekal bujarý večírek, tak je na omylu. Trio IMPRA totiž nepřestává lovit nové výzvy a rozhodlo se své jubileum oslavit přímo na pódiu před svými fanoušky v pražském Pidivadle. Narozeninové představení bude zároveň jejich posledním letošním vystoupením.
 
Herecko-improvizační trio IMPRA se vyznačuje velice netradiční tvorbou. Jejich představení nemají nikdy daný scénář a neexistuje ani jakákoliv příprava předem. Vše vzniká až na pódiu přímo před zraky diváků. V roli herců, zpěváků a tanečníků vystupují Hanny Firla a Ondřej Král. Hudební podklad vytváří multiinstrumentalista Igor Ochepovsky.
 
Trio společně na české divadelní scéně vystupuje již tři roky. Za tu dobu stihlo vyrazit už na 6 celorepublikových tour a v rámci nich odehrát více než 200 představení. Letos v listopadu si navíc poprvé vyzkoušelo i hraní za hranicemi České republiky a Slovenska. Stalo se tak v Drážďanech na festivalu Cargo Theatre 2017, kde se objevili hned v roli headlinera.
 
Po úspěšném představení před německým publikem se rozhodli uspořádat ještě poslední inscenaci letošního roku v Praze. V rámci tohoto vystoupení oslaví přímo na pódiu před diváky třetí narozeniny. Oslava se uskuteční v kouzelných prostorách komorní scény Pidivadla blízko Letenského náměstí. Představení začíná ve 20:30 hodin.
 
Pokud u toho nechcete chybět, neotálejte s koupí vstupenek. Kapacita prostoru je omezená pouze na 77 míst. /FB EVENT/

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.