Share |

POPRVÉ POD ŠIRÝM NEBEM NABÍDNE PRAGUE FASHION MARKET NEZÁVISLOU MÓDU I LOKÁLNÍ DOBROTY

 
 
Trh s nezávislou módou, šperky a designem Prague Fashion Market se poprvé představí na open air akci. 27. a 28. června zaplní Smíchovskou náplavku desítky nezávislých designérů a návrhářů z celé České a Slovenské republiky. Pod širým nebem si návštěvníci budou moci vybírat ze spousty svěžích značek nejen pro ženy, ale také pro muže a děti. Připraven bude bohatý doprovodný program, živá hudba, občerstvení a hlavně slunce, móda a voda. 
LOCAL FOOD MARKET 
V rámci open air Prague Fashion Marketu proběhne opět také další pokračování trhu s lokálními potravinami a dobrotami Local Food Market, který se pro velký úspěch stává nedílnou součástí módního trhu. Samozřejmostí budou varianty jídel pro vegetariány a vegany. 
Vstup je zdarma, domácí mazlíčci vítáni. 
Prague Fashion Market opět pořádají módní značky Lovemusic a Plazmalab, kterým se už několik let daří pořádat hojně navštěvované společenské akce. Cílem je opět vytvořit místo kreativního sdílení a podpořit lokální prodejce. Akce proběhne pod záštitou městské části Praha 5. 
Více informací najdete na www.novetrhy.cz. 
Místo konání: Smíchovská náplavka – Hořejší nábřeží, Praha 
Otevírací doba: Sobota 27. června 2015: 11:00 - 19:00 Neděle 28. června 2015: 11:00 - 19:00 
Web: http://www.novetrhy.cz/trhy/prague-fashion-market/#.VVnCm_ntlBc Facebook: https://www.facebook.com/praguefashionmarket?fref=ts Event: https://www.facebook.com/events/362488403940597/

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.