Share |

POKRAČOVÁNÍ BĚŽECKÉ STORY S NIKE LUNAREPIC FLYKNIT 2

foto: Nike

Vesmírné běžecké boty LunarEpic Flyknit se v minulém roce staly hitem. Přichází však nový model Nike LunarEpic Flyknit 2, který pohodlí a výkon posouvá zase o něco dále.
 
S první verzí Nike LunarEpic Flyknit to bylo jako obléknout si ponožku, která noze dodá oporu na všech správných místech. Low verze tohoto modelu měla zase svrchní část boty z jednoho kusu prodyšného a lehkého materiálu Flyknit. Díky různé hustotě vláken byla bota pevnější tam, kde je to potřeba, jako u paty a na nártu. To si ponechala i novinka LunarEpic Flyknit 2, která však nabízí zvýšenou siluetu.
 
Podrážka Lunarlon je samozřejmostí. Odpružení a přesně cílená flexibilita podrážky jsou klíčovým prvkem pro sportovce, který má rád svá kolena. Za designem stojí mapa s rozložením tlaku na chodidle, která přesně reaguje na potřeby běžce. Laserem vykrojené písty nejsou z tvrdé gumy, ale z tepelně spojené pěny, každý z nich se navíc pohybuje nezávisle na ostatních. Poměr odpružení a tření je tak vyladěn pro naprosto výjimečnou jízdu.
 
V nových Nike LunarEpic Flyknit 2 si s nadměrnou lehkostí, pevností a pohodlím v pohodě zaběhnete dlouhou vzdálenost, sprint nebo výklus po náročném tréninku.

LunarEpic Flyknit 2 jsou v prodeji na nike.com a v kamenných obchodech.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.