Share |

Podzimní víkend v Metro clubu v Berouně

20. a 21. 11 se můžete vydat do  Berouna. Kromě podzimní procházky a burgeru v Blackdogs se zastavte v Metru. Místní multižánrový klub tu druhým rokem provozuje Jan Berdych ze Sunshine People. Ovšem tento víkend bude trochu zvláštní. V rámci oslav 18ti let založení  Sunshine People zahraje v pátek 20.11 kompletní crew a jako speciální host vystoupí Dj Pavel Bidlo. Celá parta předvede deep housové, housové a tech house rytmy v jejich osobitém stylu, který jste mohli již 18 let slýchat v pražských i mimo pražských klubech. Za zmínku stojí dnes již legendární parties Euforica v klubech Roxy a Mecca, kde se jako hosté těchto akcí představili např: Dave Mothersole, Richard Grey, Angelo, Richard Parker, Smokescreen Sound System a mnoho dalších.
Na sobotu 21. 11 je připraven koncert skupiny Android Asteroid. A protože je Android Asteroid jediná česká kapela, která nahrávala v londýnských Abbey Road Studios, důstojně naplní narozeninový víkend. Jedna z nejzajímavějších tuzemských hudebních formací zahraje v Berouně vůbec poprvé. Jako předkapela vystoupí High Corporation
A jak se do Berouna dostat? Po dálnici je to z Prahy 15 minut a vlakové i autobusové spojení je i o víkendech stabilní. Metro club najdete cca 10 minut chůzí z centra. 
 
https://www.facebook.com/Metro.Club.cz/
http://www.metro-club.cz

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.