Share |

Podzimní Mighty Sounds v čele s japonskými Oreskaband

foto: pořadatel akce

Klubová verze letního festivalu, Podzimní Mighty Sounds, proběhne 24. listopadu v pražském Rock Café a o den později v brněnském klubu Eleven. Slibuje nezapomenutelnou nejen ska-punkovou nálož.
 
V Praze se představí japonská dívčí kapela Oreskaband, která v České republice dosud ještě nevystoupila. Na večírku ve znamení ska a punku nebudou chybět američtí matadoři The Toasters, němečtí irish-folk-punkoví The Porters a domácí Discoballs - kapely, které se následující den, 25. listopadu, přesunou na Podzimní Mighty Sounds do Brna. V Praze v pátek 24. listopadu zahraje i německá legenda stoner rocku The Picturebooks a line-up doplní domácí Supertesla.
 
V pražském Rock Café také znovu vznikne akustická Black Coffee Stage, která slavila velký úspěch jak na jarním Mighty Sounds, tak v létě v Táboře. Přijďte si poslechnout, jak zní akusticky Bart ze Straightline, The Porters, Queens of Everything a další.
 
Vstupenky do Rock Café lze v předprodeji zakoupit zde, vstupenku na brněnský koncert pořídíte tady. Veškeré informace o podzimním a letním Mighty Sounds jsou na www.mightysounds.cz .
 
*Podzimní Mighty Sounds*
24. listopadu 2017 – Praha, Rock Café, start v 18:30: 
/FB EVENT/
25. listopadu 2017 – Brno, Eleven:
/FB EVENT/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.