Share |

PLS DNT STP: "Naším cílem je co nejvíc spolupracovat s našimi kamarády."

artwork: PLS DNT STP

Přinášíme vám českou verzi interview s projektem PLS DNT STP. Dnes večer si můžete poslechnout jejich exkluzivní mix. v 9 večer na Rádiu 1.

 

Ahoj, jak jste se v poslední době měli? Na čem jste pracovali?

V poslední době to byla docela smršť. Rok 2013 bude podle všeho velkej. Udělali jsme remix pro nový album Designer Drugs. Track se jmenuje Space Based a měl by brzo vyjít na labelu Ultra. Na Play Me Records nám má vyjít Horror Trap, velká věc, spolu s novým videem. Vypadá to někdy na březen. Taky pracujeme na promo EP pro naše kamarády a jejich módní brand FALSE. Žijou kousek od Singaporu a dělaj super oblečení, naprosto mimo cokoliv. Taky máme něco rozdělanýho s Painted Face, radikálně nadanou sestrou Alvina Riska. Víc toho teď prozradit nemůžeme, ale zůstaňte na příjmu. Snažíme se co to jde odkročit od čistýho dubstepu. Byl to pro nás zábavnej začátek, ale žánry jsou mrtvý. Vezeme se na vlně dál.

 

 

Oblíbený tracky?

Dirty dog - Murda (Thomas)

The Knife - Like a Pen (Freddie)

 

Vaše vysněná kapela?

Danzig by zpíval a hrál na klávesy, Thurston Moore na kytaru, The Neptunes by programovali bicí, Giorgio Moroder by skládal, Tiga udával vibe a Biz Markie hostoval jako back up vokalista.
 
Jakej je nejlepší software na dělání hudby a na hraní?
Na hraní nás hodně baví Serato. Je nejlepší, když se chceme často střídat. Ale když musíme vypálit nějaký cédéčka a být CDJové, tak co. Na dělání hudby většinou používáme Logic nebo Protools. Hodně našich hudebních nápadů nezávisí jenom na jednom programu. 
 
Jaký byly nejbizarnější reakce na vaše věci? Emailový, na facebooku nebo na twitteru?
Udělali jsme bootleg songu Barbra Streisand od Duck Sauce, jmenoval se "Charlie Sheen". Bootleg se nějak dostal do článku o inzerci, přestupcích a autorských právech k písním. Byla to skvělá recenze a naprosto nečekaná reakce na přidrzlej bootleg, kterej jsme udělali jen tak z rozmaru.
http://brianrowe.org/LIS550/2011/03/11/advertingements-or-infringemetisements/

 

Co se u vás chystá na rok 2013? 

Kromě toho, co jsem zmiňoval na začátku, chceme taky co nejvíc spolupracovat s našima kamarádama. Chceme dělat hodně věcí se SEX CULT. A něco tajnýho s Designer Drugs. I když vydáváme na hodně různých labelech, chceme pořád co nejvíc podporovat SEX CULT. Designer Drugs investovali spoustu času a energie, aby byl tenhle label něco unikátního.

 

Máte rádi pizzu? Je pizza vaše náboženství? Hlídá vás?

Chci znát Plátek pizzy a moc jeho zmrtvýchvstání a společenství sdílení jeho chutnosti, stát se jím v jeho smrti. Endboss 3:10.

 

Jak vás napadl název vaší kapely?

Několik let zpátky jsme jeli na poušť a dali si trochu meskalinu. Po tom, co se zdálo jako dny putování, se nám zjevil minotaurus. Nemohl mluvit, ale my jsme byli schopni použít naše mysli a komunikovat s touto mytickou bytostí skrze ně. Ptali jsme se ho, "What does it all mean?"  A on odpověděl "PLS DNT STP".

 

Na vaší FB stránce se píše, že jste na tour... Jak to zatím jde?

Zatím jenom objíždíme spoustu míst na východním pobřeží. Cílem je dokončit co nejvíc věcí před létem a pak se vydat na cestu, napakovaný novejma věcma.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.