Share |

Please The Trees u Invalidovny. Zahájení festivalu m3 bude zdarma

Přijdte na zahájení festivalu m³/ Umění v prostoru do Kaizlových sadů u Invalidovny v Karlíně! 

Přehlídka umění ve venkovním prostoru začne vernísáží na téma "Na hraně". Má vyvolat debaty o střetu centrálního a lokálního, tradičního a zpochybňujícího, oficiálního a spontánního. Prostor u Invalidovny a její krásné zahrady, která čeká na rekonstrukci, je tak více než příhodný. Festival má ukázat, jak dostat umění a život do veřejného prostoru a více ho zpřístupnit lidem. Na karlínské venkovní výstavní ploše budou spolu tvořit akademici i streetartoví umělci, v otevřeném prostředí mimo své ateliéry, čímž svou práci představí veřejnosti i během samotné tvorby.  

Na zahájení vystoupí populární česká kapela Please the Trees, žánrově těžko uchopitelná a neustále se proměňující stálice české nezávislé scény, která je pověstná strhujícími koncerty a všudy přítomným environmentálním poselstvím. 

V září 2015 vydali Please the Trees čtvrté řadové album Carp, které natočili během turné po USA v Detroitu. O svých celkem 4 turné po Spojených státech natočili dokument. Kromě nekolika nominací na hudební ceny Anděl nebo Vinyl získali cenu APOLLO 2015 a Anděla za nejlepší alternativní nahrávku roku 2012.
6.6. 
18 hodin
Kaizlovy Sady, Praha 8
Vstup zdarma
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.