Share |

Plavecké brýle jinak

foto Swans

 

Firma SWANS představila první polarizační plavecké brýle, které redukují odlesky a oslňující světlo z vodní hladiny. Tuto schopnost brýlí ocení plavci jak v krytých bazénech, tak i v těch venkovních, kde dochází k častému výskytu nepříjemně oslnivých paprsků.

 

 

 

Polarizační plavecké brýle SWANS FO-X1P a FO-X1PM zprostředkují průnik pouze užitečných vertikálních paprsků, což plavcům umožní lepší viditelnost a orientaci pod vodou. Oba modely s polarizačními filtry zaujmou výměnným silikonovým těsněním, silikonovým páskem a polykarbonátovými čočkami, které zaručují UV a Anti-fog ochranu. Můžete si vybírat z mnoha barevných variací, model FO-X1PM disponuje zrcadlovým zorníkem.

 

 

 

Pro moderní cvičení aqua fitness je určena řada brýlí SWANS FITNESS, která především ženám nabídne něco navíc. Inovativní jsou nejen zajímavá barevná provedení a jemné dekorativní prvky modelu SW-30, který mimo jiné nabízí i nové pohodlnější a citlivější těsnění, ale také domyšlený detail modelů SWB-1 a SWB-1M, který ocení především dívky a ženy s dlouhými vlasy. Tzv. Butterfly Buckle (přezka) jsou speciální úchyty, díky kterým si ženy mohou nasadit brýle snadněji, rychleji a především bez obtíží jako jsou zacuchání či tahání vlasů.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.