Share |

Placatka, batohy a motýlek. To je Jägermeister by Zbyněk Štandera!

 
Jägermeister má novou unikátní kolekci doplňků. Tuto prudce limitovanou a originální edici několika vybraných produktů má na svědomí Zbyněk Štandera, mladý a nadaný podnikatel, majitel a tvůrce značky My Dear Clothing.
/FOTOGALERIE/
Ke spolupráci s Jägermeistrem se dostal díky jeho tetovacímu salónu a showroomu BUNKR, kterého si všimli lidé z Jägermeister crew. Nejen nápaditost interiéru, ale i originalita jeho  streetové značky oblečení zajistila Zbyňkovi pozvánku podpořit a oživit POS shop Jägermeistru.
Zbyněk se celý život řídí heslem ,,nepřestávej lovit“ a jde si pevně za svým snem, jehož hlavním cílem je nepřestat překvapovat. Nyní má za sebou první edici originálních kousků pro Jägermeister. Kolekce má široké spektrum, proto v ní najdeme nejen módní doplňky s originálně zakomponovaným logem jelena, ale také třeba porcelánovou placatku, na kterou je autor kolekce obzvlášť pyšný. Svou kolekci definuje slovy originalita, ruční práce a limitovanost, z čehož je víc než zřejmé, že produkty jsou kvalitní, originální ale rozhodně jich není dost pro všechny. Dokonalost těchto kousků Zbyněk zajistil nejen poctivou českou ruční prací, ale také kvalitními materiály, jako je pravá hovězí kůže, dřevo nebo porcelán. Jeho nápaditá kolekce je určena především pro ty, kteří neberou Jägermeister jen jako značku alkoholu, ale vnímají ho jako osobní životní styl. Obzvlášť důležitá je pro Zbyňka myšlenka dělat věci jinak a přemýšlet nad tvorbou z odlišného úhlu pohledu než ostatní. ,,I když se mi celkem daří v tom, co dělám, tak já sám vím, že jsem teprve na začátku celoživotní cesty a hlavní je nepřestat jít za svým snem.“ říká Zbyněk. 
Jelikož další spolupráce tohoto nadaného mladíka s Jägermeistrem je jistá a víme, že další nápadité kousky se již chystají, máme se rozhodně na co těšit.
ROZHOVOR
Můj sen je nepřestat překvapovat

Výtvarník a návrhář Zbyněk Štandera je zakladatelem značky My Dear Clothing a právě díky jeho nápadité tvorbě se stal členem Jägermeister týmu. Nedávno pro oblíbený bylinný likér vytvořil limitovanou kolekci designových doplňků, které má na svědomí právě tento mladý a úspěšný umělec. Spojil kvůli tomu síly s dalšími mladými designéry.
 
Jak ses dostal ke spolupráci s Jägermeistrem?
Nejdřív to začalo tím, že si našeho tetovacího salónu a showroomu BUNKR všimli kluci z Järgera a začali nás podporovat flaškama, protože se jim líbil náš interiér a protože všichni máme k Jägeru hodně blízko. Zhruba po roce sledování mýho brandu přišla nabídka, abych oživil jejich e-shop. No a pak už to šlo rychle.
 
Vymysli tři slova, která definují tvou kolekci pro Jägermeister.
Originalita, ruční práce a limitovanost.
 
Co je tvojí můzou, kde bereš inspiraci?
Co se týče Jägera, tak moc můz nemám, jelikož se jedná o hodně široký odvětví v tom, jaký druhy produktu produkuju. Někdy je to batoh a jindy třeba servírovací set na drink. Spíš se snažím nad tím vším přemýšlet z jinýho úhlu pohledu než ostatní.
 
Pro koho jsou tvoje produkty určené?
Jsou hlavně pro lidi, kteří neberou Jägermeister jen jako značku alkoholu, ale vnímají Jäger jako celej životní styl. 
 
Co je podle tebe nejpovedenějším kouskem kolekce pro Jäger?
To je těžká otázka, ale osobně jsem asi nejvíc pyšnej na porcelánový placatice, jelikož je to produkt, který značka Shit Happens normálně nevyráběla a tak šlo o celkový design produktu. U značek FVNK a BeWooden šlo o předělání produktu, který vyrábějí, nebo vyráběli v minulosti.
 
Jsou nějaké materiály, které při tvorbě preferuješ a naopak materiály, kterým se vyhýbáš?
Jak jsem říkal, je to hrozne široký odvětvi produktu, takže moc materiálům se nevyhnu, ale preferuju kůži, dřevo, porcelán.
 
Dočetla jsem se, že tvoje motto je ,,nepřestávej lovit.“ To vzniklo před tvojí spoluprácí s Jägerem nebo během Jägeru?
Tímhle heslem jsem se řídil od malička, nejdřív ve sportu a pak v podnikání. I když se mi celkem daří v tom, co dělám, tak já sám vím, že jsem teprve na začátku celoživotní cesty a hlavní je nepřestat jít za svým snem. Můj sen je nepřestat překvapovat.

Www.jagershop.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.