Share |

Pietro Filipi: Dámská kolekce je esencí elegantní ženskosti

foto Pietro Filipi

Podzim u Pietro Filipi bude nevtíravý a hezký.
Dámská kolekce dýchá retrem. 70. léta, barva velbloudí srsti, retro kloboučky, nevtíravé kabelky a velmi ženské sukně: modelky v aktuálních kouscích vypadají trochu jako ze starého filmu...
Co o kolekci říkají tvůrci?
 
Dámské kolekci PIETRO FILIPI pro sezonu podzim/zima 2011 vévodí čisté siluety s důrazem na detail. Pánské prvky ve střizích i doplňcích, jako jsou například lampasy, motýlek či zvýrazněná ramena, vzrušujícím způsobem kontrastují s ženskou konturou, prodloužené linie lichotí postavě. Barvám dominuje černá, camel, červená, dezénům decentní proužky, pepito i jemné květy. Elegantní modely jsou ušity z vlny, kašmíru, hedvábí. Luxusní look korunují umělé kožešiny, velké límce, peleríny – nejen krásné, ale i hřejivé, v chladných podzimních a zimních měsících. Sexy 50. a 70. léta, žhavá Sicílie i konzervativní „wall street glam“... právě odtud tvůrci čerpali inspiraci. 
Oblíbená česká módní značka PIETRO FILIPI zdárně prošla úskalími dětského věku i dospívání a letos slaví plnoletost! Spolu s firmou symbolicky vyrostla i písmena v jejím logu. Osmnáct let úspěšné existence PIETRO FILIPI svým zákaznicím připomene řadou příjemných bonusů, například rozšířenou novou kolekcí tašek a kabelek, novou kolekcí společenských šatů Cerimonia či speciálními úpravami výloh firemních prodejen po celé republice. 
Nadčasová móda PIETRO FILIPI mistrovsky spojuje vyspělý módní look, sofistikovanost a osobitost. K úspěchu u náročné klientely ji předurčuje také použití výhradně kvalitních materiálů a tradičně vysoká úroveň zpracování.
www.pietro-filipi.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.