Share |

Petra Měchurová oslaví v SaSaZu narozeniny svého salonu

foto pořadatel akce

 

Kadeřnický salon Petra Měchurová oslaví 10. narozeniny velkým mejdanem..
 
Oslavu 10. výročí salonu chystá Petra Měchurová v rámci velké narozeninové party, která se bude konat dne 10.11. v pražském klubu SaSaZu. Na diváky čeká nevšední zážitek spojený s originální kadeřnickou exhibicí celého týmu salonu, v čele s její majitelkou a kadeřnickou vizionářkou Petrou Měchurovou. Pro spolupráci na exkluzivní hair show, která pracuje se všemi prvky dostupné audiovizuální techniky v ČR, si salon vybral mnoho uznávaných profesionálů ve svém oboru. Vlasová show s názvem Tribute je vlasovou přehlídkou o třech částech, na kterých spolupracuje celý tým salonu pod vedením Petry Měchurové. Každá část má své vlastní pojetí. U této příležitosti tedy nebude chybět plno kreativních a stylově vytříbených účesů, stejně jako další zábavný program. Celý večer zahájí smyčcový komorní soubor METROPOL QUARTETT. Jedná se o špičkové hudební těleso složené z mladých absolventů Pražské konzervatoře a Hudební fakulty Akademie múzických umění v Praze.  Poté nažhaví publikum svým setem rodák z Barbadosu a populární pražský
DJ Rico. Po setu DJ Rica vystoupí slovenská hvězda, zpěvačka TINA, která je držitelkou mnoha prestižních hudebních ocenění. Oslava bude poté pokračovat do ranních hodin videodiskotékou.

Vstupenky můžou příznivci tvorby Petry Měchurové zakoupit v síti Ticketpro za cenu 250,- Kč za regulérní lístek a za VIP vstupenku zaplatí 1.500,- Kč. 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.