Share |

Penzion U Modřínu Velká Úpa

Foto www.pensionmodrin.cz

 Když mi bylo sedm a díval jsem se u babičky na film pro pamětníky a slyšel pak babi vyprávět o tom, jaké to bylo za první republiky, jak se podnikalo a jaká byla péče o podnik vlastněný majiteli, vzniklo ve mně jakési rozčarování nad místy kam jsem se dostával. Navštívil jsem různá zařízení, kterým se hotel jen říkalo. Šedé chodby, zašlapané koberce, podivný puch, anonymita. Deziluze mnou zmítala natolik, že jsem byl přímo odhodlán s tím rozhodně něco udělat a doba mi hrála do karet; pak přišla revoluce. A dnes, přestože podnikám v jiném oboru, jsou a budou pro mě hotely vždy ukázkou toho, jak by správná či naopak zlá péče o klienta měla vypadat.
V Krkonoších 600 m nad mořem na jižním svahu se sluní hotel, jehož sláva se hvězd nedotýká, i když by měla. Jeho majitelé totiž splňují veškerá kritéria, která by správně splňovat měli. Kuchyně je čistá, voňavá a šéfkuchař není nikdo jiný než pilná paní majitelová. Tudíž v restauraci vás obslouží rychle a jídlo na velkých talířích vám nejenže bude chutnat, ale oko potěší pohled okolo stolů. I výhled ven z nové terasy je velkolepý: drobné detaily, knížky, kytky a suvenýry z rozličných cest vás usadí. Na chodbách jsou nové koberce a stěny jsou čisté, i když nejčastějšími návštěvníky jsou děti s rodinami.
Pokoje: na výběr mají rozličné velikosti, apartmány s vanou i sprchou rafinovaně dělené tak, že v nich může bydlet i mnohagenerační rodina, i úplně malá hnízda lásky pro mladé milence. Další výhodou jest sauna, pára a fitko: moderní a dokonalé, nedávno dokončené houževnatým panem majitelem, který nelení, nýbrž od rána jede jako fretka počínaje nákupem čerstvého pečiva, nočním rolbováním konče, a mezi tím se rád hlasitě směje a rád pomůže, poradí, mnohý problém levou zadní vyřeší a když se potom  všichni večer sejdou u baru v teple, poklábosí a svým medovým hlasem každého pohladí tak, jak to nikdo jiný neumí. Holt není hotel jako HOTEL. Penzion U Modřínu budu vždycky rád doporučovat všem, protože ať je zima nebo léto, atmosféra, kterou Pallovi vytvářejí, je neměnná za léta, co je znám a co na pension jezdím.
Stránky penzionu najdete na http://www.pensionmodrin.cz
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.