Share |

Pastelové zvýrazňovače, co nevyschnou

STABILO® BOSS Original Pastel – zvýrazňovač, který vydrží až 4 hodiny bez víčka a nevyschne. Nově v módních pastelových barvách.
Zvýrazňovač STABILO BOSS Original díky STABILO® Anti-Dry-Out technologii vydrží bez víčka až 4 hodiny, aniž by začal vysychat. Na výběr je 15 odstínů, 9 klasických fluorescenčních barev na jaře rozšířilo 6 trendy pastelových odstínů, které evokují jemnost a uvolněnost. Když zvýrazňovač STABILO® BOSS Original dopíše, není potřeba kupovat nový, ale stačí ho jednoduše doplnit novou náplní. Šetříme tak životní prostředí. Náplně jsou na vodní bázi – vhodné pro práci s papírem, kopiemi a faxem. 
Revoluční zvýrazňovač STABILO® BOSS Original byl uveden na trh v roce 1971 a dnes je suverénní evropskou jedničkou – v loňském roce se ho každou sekundu prodaly v průměru více než dva kusy. S myšlenkou nahradit nepřehledné podtrhávání podstatných výrazů či vět jejich zvýrazněním tužkou se „svítícím“ inkoustem před více než čtyřiceti lety přišel Günther Schwanhäußer, jednatel společnosti Schwan–STABILO. Více se dozvíte z přiložené tiskové zprávy. 
 
 
 

Doporučená MOC je 36Kč/kus.
 
 
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.