Share |

Paralelní Polis nabídne zdarma prostory na přednášky

Týden sdílení 6. - 10. 6.

Global Sharing Week

 

V rámci Týdne sdílení nabízí Paralelní Polis od 6. do 10. června své unikátní prostory zdarma pro organizaci přednášek, workshopů a debat týkajících se vzdělávání, osobního a business rozvoje, nových technologií, vědy a umění. Máte nápad na vlastní seberealizaci? Navrhněte akci nebo sdílejte okolo: www.facebook.com/events/1095869370484793/ ///
We celebrate the Global Sharing Week on June 6-10 with free meeting and lecture room for any event with interest in education, personal and business development, new technologies, science or art. Do you feel like organizing something great? Let us know!

-

Máš chuť uspořádat v Paralelní Polis vlastní akci?
V rámci Týdne sdílení / Global Sharing Week (www.globalsharingweek.org) sdílíme od pondělí 6. do pátku 10. června 2016 své prostory zdarma pro organizaci přednášek, workshopů, seminářů, projekcí nebo debat týkajících se vzdělávání, osobního a business rozvoje, vědy, IT a nových technologií či umění.

Nabízíme: 
- nekonvenční prostředí, kreativní a inovativní komunitu
- zasedací místnost pro 12 osob s LCD TV 
- přednáškový sál pro 100 osob s audio vybavením a možností projekce (foto goo.gl/vxh6YM - institut)
- možnost využití mezi 8:00h a 18:00-20:00h (dle konkrétního dne)
- společné promo akce.

Hledáme: 
- zajímavý a kvalitní obsah
- akci otevřenou pro veřejnost
- se vstupem zdarma.

Pošli do pátku 27. května koncept akce, navrhovaný den a hodinu konání na hub@paralelnipolis.cz. Z došlých návrhů vybereme ty nejzajímavější a dohodneme dále detaily organizace.

Tak vejdi ven…
www.paralelnipolis.cz/tyden-sdileni-global-sharing-week/

*

Paralelní Polis je nezávislý think-tank a hackerspace, ve kterém najdeš ideově zaměřený Institute of Cryptoanarchy, skvělou kávu v Bitcoin Coffee, coworking Paper Hub (řekni si o den zdarma) a také MakersLab, kde tě zasvětíme do tajů 3D tisku.
Více na www.paralelnipolis.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.