Share |

Pár kosmetických novinek nejen na víkend

Máme pro vás několik HOT novinek ze světa vůní a dekorativní kosmetiky.

Shiseido přichází s:

– novou vzrušující sadou gelových očních linek Inkstroke eyeliner inspirovanou japonskou kaligrafií (doporučená cena 1050 Kč)

– dále s matnými a průsvitnými krémovými očními stíny Paperlight inspirovanými japonským papírem “washi” (doporučená cena 800 Kč)

– a nakonec také panoramatickou řasenkou Full Lash Multi-Dimension Mascara (doporučená cena 700 Kč)

 

Pro ni  Alaia Nude

Na počest úžasného návrháře, který bohužel již není mezi námi, je vydána vůně Alaia Nude. Čistá přirozenost této vůně navozuje pocit jako kdyby splynula s naším tělem, jako kdyby se kůže dotýkaly střižené šaty. Ucítíté tóny dřeva, zejména cedru a santalového dřeva a kontrasty teplé fazole tonka se svěžím cardamonem a květu pomeranče. Doporučená cena: 2620 Kč / 50 ml.

 

Pro něj  John Varvatos Artisan Pure

Nová svěží a výjimečně chladná vůně Artisan Pure. Směs citrusů a čerstvých bylin vytváří osvěžující identické aroma a akcenty vyhřátého dřeva z Mexika se proměňují v eleganci. Luxusní flakon je kombinací přirozených materiálů a textur.

Doporučená cena: 1580 Kč / 75 ml.

 

Pro slečnu  Juicy Couture Viva La Juicy Soirée

Okouzlující a odvážná vůně pro dívky, které touží po neomezené svobodě plné tajemství. Oslňuje ovocnými tóny, kombinací kětinových tepých tónů. Hravost a exotiku dodává růžové kiwi. Doporučená cena: 1750 Kč / 50ml.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.