Share |

Paper Hub slaví dnem zdarma

Letos jsou to tři roky, co Paper Hub poprvé otevřel a nabídl prostor freelancerům a nadšencům do nových technologií. Provozovatelé ho oslaví 14. prosince.

Proto se Hub na jeden den změní v místo, které je přístupné každému, kdo si ho chce vyzkoušet nebo se o něm něco dozvědět. Připravili jsme prohlídky našich prostor, několik různých akcí a spoustu možností poznat všechny vychytávky a vylepšení, které mohou všichni naši členové využívat. Samozřejmostí je i pracovní open-space, který na jeden otevíráme veřejnosti! 

Program:

Po celý den - Coworking zdarma!
Přemýšlel(a) jsi o členství v coworkingu, ale nevíš, jestli je to pro tebe to pravé? Vyzkoušej si Hub na den zdarma a zjisti, jaké výhody může společná kancelář mít. 

12:00 / 14:00 - Prohlídka Paper Hubu s ultimátní asistentkou Žanetou 
Mimo spousty papíru a kancelářských židlí je náš coworking plný nesčetného množství drobností, které ti ulehčí a zpříjemní den v kanceláři. Vydej se společně s naší asistentkou Žanetou na krátkou výpravu, během které zjistíš, jak moc tady takových vylepšení máme. Sraz u vchodu do Hubu!

15:00 - Turnaj v deskovkách
Deskovky na odreagování v kanclu? Proč ne! Zapoj se mezi ostatní k jednomu z našich "standing desks" a vyber si jednu z deskovek, kterou jsi měl(a) nejradši v dětství.

15:30 - Pomazánkový čtvrtek
Paper Hub je nabitý oddechovými akcemi pro členy a jednu z nich si můžeš vyzkoušet i ty! Setkej se a popovídej si s ostatními v naší kuchyňce a vyzkoušej jednu z našich domácích pomazánek.

16:00 - Degustace a úvod do světa bylinkových čajů od Bylinky a šperky od Veverky
Ke dlouhým zimním večerům patří hrnek horkého čaje a to dobře ví i Alice Eliška, naše čajová kouzelnice. Přijď si vyzkoušet nejrůznější čaje, jejich chutě i způsoby přípravy - pokud ti nějaký zachutná, můžeš si ho koupit i domů!

17:30 - Speciální prohlídka celé Paralelní Polis a všech jejích prostor
Zajímá tě každý kout Paralelní Polis a to, co se v něm děje? Projdi si s námi celý dům na speciální, rozšířené prohlídce a zjisti, co všechno se může skrývat za netradiční černou fasádou. Sraz v Hubu u vchodových dveří!

18:00 - Turnaj v kancelářském ping-pongu
I v coworkingu se dá sportovat - vyzkoušej si naše speciální pingpongové stoly a potrénuj svůj postřeh. 

18:00 - Promítání filmu KINO 43 - The Internet's Own Boy 
Snímek o životě zázračného dítěte, geniálního programátora a aktivisty Aarona Swartze internetu otevírá otázku internetové bezpečnosti a vztahu technologií a občanských práv v současném světě. Uvádíme ve speciálně upravené, pohodlnější zasedačce!

Vstup na celou akci i do Paper Hubu je zdarma!

P.S. I když jsou na úvodní fotce svíčky, Hub podpálit nechceme. Vážně ne.

Partnerem akce je Paralelní Polis, nezávislý think-tank a hackerspace, ve kterém najdete ideově zaměřený Institute of Cryptoanarchy, skvělou kávu v Bitcoin Coffee, coworking Paper Hub (řekněte si o den zdarma) a nově i hackerspace CryptoLab.

Hledáte inspirativní prostory pro vaši akci? Podívejte se, co vám můžeme nabídnout www.paralelnipolis.cz/pronajem.

Prozkoumejte web www.paralelnipolis.cz
Odebírejte události facebook.com/vejdiven/events
Poslouchejte záznamy soundcloud.com/paralelnipolis
Sledujte videa youtube.com/channel/UCfHJ5Y3akQ7LA0PQmSYlYmQ

-
14.12. 10-20 hodin
Paper Hub
Paralelní polis
Dělnická 43, Praha 7
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.