Share |

Pánské tipy od Toni&Guy

 
                          Pánské must haves!
Pánské účesy většinou nebývají tak složité jako ty dámské. Mužům obvykle stačí pár minut a jeden či dva kvalitní produkty, které odvedou veškerou práci. Vyzkoušejte produkty z pánské řady od profesionální vlasové kosmetiky Toni&Guy. Díky nim vyjádříte svůj styl, ať už je ležérní, klasický nebo kreativní.

 
Toni&Guy Tvarujicí pasta na vlasy se zmatňujícím efektem vytváří jemně matnou texturu vlasů, která je ideální pro povrchovou úpravu a styling. Rozetřete přípravek mezi dlaněmi a aplikujte na suché vlasy. Pomocí prstů nebo hřebenu vymodelujte vlasy do cíleného tvaru. Váš účes vydrží po celý den.
Nezávazná doporučená spotřebitelská cena je: 279 Kč

 
Toni&Guy Hloubkově čisticí šampon nejen že odstraní všechny nečistoty a mastnotu, ale také vlasy krásně projasní. Zanechává perfektní texturu vlasů pro další stylingové úpravy.
Nezávazná doporučená spotřebitelská cena je: 239 Kč

 
Toni&Guy Pánský šampon a kondicionér proti lupům 2v1 jemně čistí a zklidňuje svědící a podrážděnou pokožku hlavy. Pomáhá potlačovat příznaky lupů, a tím napomáhá předcházet jejich tvorbě. Navíc zanechává pocit svěžesti. Nezávazná doporučená spotřebitelská cena je: 239 Kč

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.