Share |

Osahejte si kůžičku: kabelky Béliere

archiv autora

Pod značkou Béliere (čti Béliere) navrhuje a vyrábí kožené kabelky a doplňky designérka Zuzana Beránková. Značku založila v létě 2014 - koženým kabelkám se věnuje od roku 2007 - po studiích oděvního návrhářství a designu skla a šperku, a po profesní zkušenosti při zakládání firmy Brašnářství Tlustý a spol.
Značka zahrnuje dámské výrobky jako kabelky, peněženky, pásky, a menší doplňky jako podložky pod myš, pouzdra na telefony, doklady a další "drobnosti".Základní důraz klade na nadčasové tvary a výrazné linie, kombinovatelnost a vysokou kvalitu. Do výrobků promítá v detailu šperkařské prvky, v celkovém pohledu cit pro hmotu a hru se světlem a stínem.
Dobře zvolená kabelka má schopnost podtrhnout ženskou osobnost a doplnit outfit o tu pověstnou "třešničku na dortu".V nabídce má 15 barev kůží od klasické černé či koňakové, přes výrazně barevné, po metalickou stříbrnou a zlatou.
Pro výrobu používá převážně kůže z jedné z posledních českých koželužen v jihomoravské Jablůnce, speciální artikly dováží z Itálie.Kování dováží z rodinné inovativní firmy v Tokiu, zipy z vyhlášené italské fabriky nedaleko Milána, na výběr je stříbrná či zlatá.Jako podšívku používá italskou semišovou vepřovici ve čtyřech volitelných barvách, která je charakteristická jemným tečkovaným vzorkem.
 
Nejste si jisti výběrem? Napište na zuzana@beliere.cz.
 
Chcete si vyzkoušet velikost, porovnat barvy a osahat kůže?
Navštivte mě v nově otevřeném showroomu s výrobním ateliérem na Praze 6, Bělohorská 1399/32, od pondělí do pátku mezi 10. a 19. hodinou.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.