Share |

Originální dětská kniha představí české obrazy

"Galerie aneb Arturovo dobrodružství", to je ojedinělá kniha, která se snaží představit hravou formou malým i větším čtenářům významná malířská díla českých umělců.

 

Tohle nám o ní prozradili tvůrci:

Prostřednictvím dobrodružného vyprávění se spolu s Arturem ocitáme v pestrobarevném světě obrazů a máme možnost setkat se tu s ústředními motivy těchto děl. Zaujmout Vás kniha může nejen svým obsahem, ale také zajímavým zpracováním v podobě pohyblivých ilustrací, které příběh oživují. Svou fantazii a kreativitu můžete uplatnit v interaktivním leporelo "Moje galerie", které je součástí celé sady, spolu se samotnou pop-up knihou a kufírkem, jež je symbolem Arturova putování. 

 

Vzhledem ke složité a nákladné výrobní technologii, kdy jde převážně o ruční práci, však kniha nemůže vzniknout bez Vaší pomoci. Proto, pokud vás tato kniha zaujala a rádi by jste ji měli ve své knihovně nebo dali jako dárek svým dětem, můžete podpořit její realizaci. Zde se dozvíte více informací jak o samotné knize, tak o možnostech podpory:   https://www.hithit.com/cs/project/807/galerie-aneb-arturovo-dobrodruzstvi .  Pokud se nám podaří získat dostatek financí, knihu vydá artové nakladatelství pro děti, Meander, a každý pak bude moci mít svou originální "Galerii" doma.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.