Share |

Open Air Festival radí, jak do Panenského Týnce

foto: pořadatel

Jste těmi, kteří rádi ušetří nějakou tu kačku a ještě myslí na životní prostředí? Pokud ano, má právě pro vás Open Air Festival dobrou zprávu! Protože náš festival eko fanouškům rozhodně fandí, budete i letos moci využít  Jízdomat.cz, největší český portál zprostředkující spolujízdu. Pro ty, kteří preferují jízdu pohromadě s velkou partou kamarádů, případně si chtějí užít pohodlí dálkových autobusů, bude k dispozici, jako každý rok, kyvadlová doprava z Prahy přímo do festivalového areálu.

Open Air Festival si stojí za svou „zelenou“ filozofií a i letos pokračuje ve spolupráci s projektem Jízdomat.cz. Ten návštěvníkům festivalu nabízí jednu z variant, jak se levně, pohodlně a ekologicky dostat do Panenského Týnce a zase zpátky domů. Na stránkách www.jizdomat.cz stačí jen najít záložku Open Air Festival Official v sekci Akce a školy, nebo použít widget Jízdomatu přímo na festivalovém webu.

Jak to funguje? Pokud plánujete cestu svým autem a sháníte spolujezdce, jednoduše zadáte svou jízdu, nabídnete volná místa v autě ostatním, a pak už se jen domluvíte, kde k vám přisednou a jak se podělíte o náklady za benzín. Jestli se vlastním autem nechystáte, stejným způsobem máte možnost najít si „svého“ řidiče. Rozhodně se nemusíte bát, že hledání bude problém – Jízdomat.cz už má skoro 22 tisíc uživatelů a v jeden okamžik je vypsáno v průměru 900 jízd!

Dalším způsobem, jak dorazit na festival ohleduplně, je zvolit hromadnou dopravu. I letos tak máte možnost využít kyvadlovou autobusovou dopravu z Prahy do Panenského Týnce, přímo před festivalovou bránu. Komfortní dálkové autobusy budou vyrážet z Nových Butovic do Panenského Týnce od čtvrtka do soboty a odvezou vás zase zpět do Prahy. Jednosměrné jízdenky za 130 Kč si můžete od 1. června rezervovat na festivalovém webu. V případě, že spoj nebude zcela vyprodaný, budou volné jízdenky k zakoupení přímo u řidiče. Kapacita je ale omezená, takže jedině s lístkem v ruce máte místo jisté.

O dalších možnostech dopravy se dozvíte na webu www.openairfestival.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.