Share |

Online obchod DesignVille.cz představuje dánskou značku Ferm Living

foto: DesignVille.cz /Temně oranžový truhlík na květiny Plant Box od Ferm Living, cena 5 590 Kč, k dostání na DesignVille.cz

Novým přírůstkem mezi značkami, které nabízí prémiový online obchod DesignVille.cz, je dánský designový dům Ferm Living, který se proslavil především svými grafickými tapetami, stylovými doplňky a nejnověji také kolekcí nábytku.
 
Jednou z novinek je subtilní policový systém Punctual, který překvapí precizním zpracováním a nadčasovým vzhledem. Jeho tvarosloví nezapře inspiraci v průmyslových policových systémech, ale právě detaily, jako jsou zpevňující kříže se zlatavými logy, činí z tohoto systému nábytek, který se může hrdě postavit třeba do obývacího pokoje.
 
Jakýmsi „must have“ každého skandinávského interiéru je drátěný koš Wire Basket, který se vyrábí ve třech velikostech a několika barevných provedeních. S dřevěným víkem se mění v  konferenční, odkládací nebo noční stolek, současně ale skýtá dostatek úložného prostoru pro deku, polštářky, hračky apod.
 
Milovníky pokojových květin potěší designové truhlíky Plant Box z lakované oceli. Se subtilním podstavcem a výškou 65 cm se v domácnosti dají využít jako vizuální předěl místnosti nebo jako ozvláštnění nejrůznějších "hluchých" míst. Oslovou minimalismu jsou také vázy a obaly na květiny s šestiúhelníkovou podstavou Hexagon. Ty širší fungují jako stylové květníky, menší a vyšší varianty jako vázy. Barevné varianty zahrnují provedení z lakovaného kovu a čisté mosazi, vnitřek všech květníků má antikorozní úpravu.
 
Textilní doplňky s geometrickými vzory, tak typickými pro značku Ferm Living, zahrnují heboučké deky, stylové koupelnové košíky, nebo efektní polštáře Quilt Cushion.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.