Share |

Odolný a recyklovatelný materiál batohu RollTop Tyvek sluší

Bez ohledu na svůj osobní styl po batohu nyní sáhne i ten, pro koho bylo doposud slovo batoh pouhým synonymem pro sportovní aktivity. Recyklovatelný materiál Tyvek® inspiroval mladé designéry značky We Are Able k výrobě atraktivního městského batohu RollTop v bílé barvě. 
Vzhled velmi silného pomuchlaného papíru dělá z batohu The RollTop Tyvek®výrazný módní doplněk, který přitahuje pozornost. Materiál na první pohled vyvolává zdání, že batoh je určen pouze pro jednorázovou příležitost, ale tento dojem velmi rychle mizí a i dlouhodobé používání dokazuje jeho praktičnost a odolnost.  
Skvělé užitné vlastnosti rolovacího batohu The RollTop Tyvek® se projevují promyšleným střihovým řešením, kdy každá kapsa a průvlečný prostor nabízí přehledné uspořádání, ale komfort navíc přináší i prodyšnost a nepromokavost zvoleného materiálu. Díky unikátnímu systému zapínání můžete využít celkový objem  v rozmezí 15 – 22 litrů.  I při delším nošení oceníte měkká polstrovaná síťovaná záda, která umožňují větrání i v horkých dnech i nastavitelné poddajné popruhy.
Oddělená část na notebook do úhlopříčky 13'' a alternativní vstup do hlavního prostoru batohu se zamykají pomocí nepromokavých zipů  a umožňují rychlý a pohodlný přístup. 
Batoh neobsahuje materiál živočišného původu, je tedy 100% veganský.
 
Kapsa na počítač: 13"
Objem: 15-22 l
Záruka: 4 roky
Cena: 3 290 Kč 
 
www.weareable.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.