Share |

Obrazem: Podzimní kolekce kabelek a bot DKNY

foto: DKNY

Donna Karan se ve své nejnovější kolekci inspiruje bítnickou generací a barevně nechává vyniknout podzimní tóny. Boty a kabelky DKNY jsou určeny městským ženám, které v podzimních plískanicích musí překonávat nástrahy větru a deště. Materiálům dominuje kůže, kterou kombinuje s lakem nebo s hadím vzorem.

Kabelky v barvách spadaného listí se dají nosit k jakémukoliv stylu oblečení. V podzimní kolekci se objevují oblíbené tašky ve tvaru košíků s odnímatelnou mašlí, stejně jako ležérní modely s motivy zebří či krokodýlí kůže nebo psaníčka se vzorem hadí kůže. Kabelky pro denní pochůzky po městě nebo pro večerní párty jsou navrženy tak, aby vyhovovaly jejich nositelkám a zdůrazňovaly kvalitu použitých materiálů. Podzimní paleta barev, která přechází od velbloudí hnědé přes burgundskou červeň a končí u ocelově šedé, má evokovat podzimní náladu. Obuv z podzimní kolekce DKNY je elegantní, ale také pohodlná. Máte ráda kozačky, nemusíte podpatky, milujete sportovní obuv? Donna Karan navrhla od každého typu bot něco. Vysoké kozačky v tmavých barvách na platformě, s pásky obepínajícími kotník a lýtko budou vypadat skvěle k sukni či šortkám. Semišové, ocelově nebo světlounce šedé kozačky bez podpatku mají lem z roztomilého kožíšku a jsou perfektní variantou pro ženy, které preferují pohodlí a praktičnost.

V posledních letních víkendech obujte sportovní boty, i v nich můžete vypadat elegantně. Tenisky s kožíškem nebo lakovými částmi se hodí k džínám a můžete v nich vyrazit i na výlet. A při prvních náznacích zimy sáhněte po sněhulích. Ať už si je koupíte v hnědé nebo bílé barvě, udělají vám v takových mrazivých dnech velkou službu.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.