Share |

Obchod MONOBRAND přivádí na český trh světové designové značky i začínající talenty

 
 Pulpo, Bonnemazou – Cambus, Magic Circus, Buster + Punch, Lambert et Fils, Atelier Areti a mnohé další nevšední designové značky… Mimořádně rozsáhlé spektrum prvotřídního designu od 20. let minulého století až po současnost na jednom místě nabízí designový obchod MONOBRAND. Produktové portfolio tvoří nápadité vypínače, trendy osvětlení, originální dveřní kliky, nábytkové kování a prémiové domovní komunikátory – unikátní výrobky světových značek i mladých tvůrců
MONOBRAND se zaměřuje na vysoce kvalitní produkty, neokoukané designové kousky pro perfektní bydlení. V České republice prezentuje pečlivě vybrané interiérové zboží na pomezí umění a designu. Vesměs jde o dokonale řemeslně zpracované výrobky, které splňují náročné estetické požadavky, zároveň jsou plně funkční a praktické. Většina produktů se vyrábí ručně z přírodních materiálů, například mosazi, dřeva, kůže, mramoru, kovu nebo betonu.
„Předměty, které nás obklopují, by měly být krásné, funkční a nekomplikované. Naším záměrem je najít výrobce vysoce kvalitních produktů v jednoduchém nadčasovém stylu. Takových, které vydrží a budou své majitele bavit po mnoho let,“ říká Katrin Grund, zakladatelka a majitelka společnosti.
Katrin Grund MONOBRAND založila v roce 2015. Katrin pochází z Německa, kde vystudovala ekonomii a pracovala v nadnárodní společnosti. Vždy ji fascinovala architektura a interiérový design, svůj sen o vlastním obchodě s designovými produkty, které nejsou běžně dostupné, si splnila v Praze. Z dlouholeté záliby a vášně se stala každodenní radost. Katrin hýří důmyslnými nápady, jak osobitě vybavit moderní interiér, každý produkt se snaží zasadit do reálné situace a inspirovat tak zákazníky. Podnětné designové ideje a realizace, v nichž hlavní roli hrají stálice i novinky z portfolia MONOBRAND, jsou k vidění na www.monobrand.cz. Showroom MONOBRAND sídlí v ulici Pod Pekárnami v Praze – Vysočanech.
 
 
www.monobrand.cz

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.