Share |

OBČERSTVOVACÍ LOĎ A MUZIKA – LETNÍ DOPLNĚNÍ FARMÁŘSKÉHO TRŽIŠTĚ NA NÁPLAVCE

foto pořadatel akce

Na náplavce na Rašínově nábřeží mezi Palackého mostem a železničním na Výtoni v červnu zaparkovala loď Petra, bývalá nákladní potravinová loď, která teď slouží jako další kulturně-gastronomický návštěvní bod Náplavky!

Vybraná gastronomie – bioklobásky a steaky, hamburgery, kapří hranolky, slovinské a balkánské speciality, osm druhů domácí limonády, sociální kavárna Café Bazaar, pivovary Kounice a Bakalář, moravská vína.
Loď je otevřena od pondělí do neděle od 16 do 22 hkaždý den s živou hudbou.
Jaký je program na tento týden?
Úterý 22. 7. DJ Maceo (Grundfunk)
Středa 23. 7. DJ Fixxy (100% Collector Club)
Čtvrtek 24. 7.  CIRCUS PROBLEM
Pátek 25. 7. DJ Marcos (Brasil)
Sobota 26. 7. DJ Strýček Míša (Radio 1)
Neděle 27. 7. DJ Poco Loco (Cabaret Maňana)
Menu:
Tento týden především skvělá domácí středomořsko-balkánská kuchyně, zastoupená oblíbenýmBalkanGrilem (pljesjkavica, grilovaná zelenina, burek) a restaurací Foodadventure (tradiční domácí slovinská a středomořská kuchyně – suroviny z farem českých (bio zelenina, vejce, maso) a slovinských (čerstvý zimní salát, bílé lanýže, divoký chřest) nebo grilované čerstvé ryby a mořské plody z Jaderského moře, nebo studený pršut a domácí sýry z farem ze slovinských Alp  http://www.foodadventure.eu/?subpageid=3).
Biofarma Medito – klobásky, steaky a hamburgery z přeštíků, Crush Street Food – králičí wrap, hovězí burger a rajčatová polévka. V pátek a v sobotu se připojí Kapří hranolky.
Doplní je Café Bazaar – kavárna, která zaměstnává sociálně znevýhodněné mladé lidi nejčastěji odcházející z dětských domovů a v provozu jim umožňuje získat dovednosti pro samostatný profesní start ( http://www.cafebazaar.cz/).
K pití skvělé studené nápoje Minimal Delicato z osmi druhů domácích limonád kombinovaných s čerstvým ovocem. Piva z malých pivovarů Kounice a Bakalář s různými zajímavými speciály a moravská vína. Součástí farmářské lodi je také koktejlový Tonys Beach Bar se skvělými drinky na přání.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.