Share |

Nový web nabízí rady veterinářů

Na český trh vstoupil nový hráč v oblasti veteriny Radaveterinare.cz, portál, který chce vzdělávat širokou veřejnost prostřednictvím kvalitního obsahu, rad odborníků, a zároveň podporovat veterinární lékaře v jejich praxi a rozvoji. 
"Chceme umožnit českým chovatelům číst kvalitní informace, které jim pomohou lépe pečovat o své zvíře. Důležitou součástí portálu je online poradna s odborníky, kde mohou lidé zdarma pokládat své dotazy. Vytváříme prostor také pro veterináře, kteří u nás mohou postupně budovat svoji základnu pacientů ihned po škole. Propojujeme tedy laickou a odbornou veřejnost na jednom místě,“ říká Pavlína Rochová, autorka projektu.
"Důraz klademe hlavně na vzdělávání a vysvětlování problematiky, kterou v současnosti řešíme v osmi kategoriích zvířat: pes, kočka, drobní savci, želvy, chameleon, ryby, ptactvo, ježek. Plán na rok 2017 je rozšířit o další kategorie zvířat, vítaná je kategorie exotických zvířat. Jsme přesvědčeni o tom, že systematická edukace je správný směr a má význam pro obě strany,“ dodává Ivana Kalmusová, manažerka obsahu a komunikace.
 
Zajímavá čísla:
3 432 - počet veterinářů registrovaných Veterinární komorou ČR
13 000 Kč - roční péče o psa (10 000 Kč za krmivo, 3 000 Kč za doplňky)
9 000 Kč - roční péče o kočku (7 000 Kč za krmivo, 2 000 Kč za doplňky)
7 mld. korun za krmivo pro mazlíčky


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.