Share |

Nový salonní peeling: Herbs and Clay OWAY

Novinka ve vašem salonu: Detoxikační peelingová kúra Herbs and Clay OWAY
100% organická salonní péče spojuje účinky bylin (rozmarýnu, přesličky, mýdlových ořechů a amazonského růžového jílu) se směsí vody a esenciálních olejů, jež je stanovena dle aktuální fáze měsíce.
Vlasová pokožka je podobně citlivá jako naše pleť. Z tohoto důvodu je velmi důležité pečovat vedle vlasového vlákna i o pokožku hlavy. Není vůbec na škodu používat jiný šampon či péči pro vlasy a jiný pro vlasovou pokožku.

Jednou za čas je navíc opravdu vhodné dopřát pokožce hlavy peelingové ošetření, aby se odstranily odumřelé kožní buňky, kůže lépe dýchala a v podobě kvalitní organické směsi bylin a esenciálních olejů byly zároveň posilovány všechny její funkce – vlasová pokožka je živnou půdou zdravých vlasů.

Procedura trvá cca 30 minut, následuje foukaná či jiná salonní procedura. Péče je k dostání stejně jako jednotlivé produkty v salonech pracujících se značkou OWAY ROLLAND. Vedle fází měsíce, které rozhodují o použití směsi EO, samozřejmě rozhoduje i vonný vkus a chuť zákazníka samotného!

Aplikace: Suchá směs smíchaná s vodou a esenciálními oleji se aplikuje jemnou masáží v sekcích na vodou omytou vlasovou pokožku. Následným vymýváním se výživné látky protahují do délek. V případě narušeného vlasového vlákna, se ještě do pramenů doporučuje nanést výživnou péči, dle potřeby. Po kúře už se neaplikuje žádný šampon, je totiž zároveň jakousi no poo metodou mytí vlasů.
 

Herbs and Clay Peeling Cleanser 160gr
Suchá směs mikronizovaných bylin v podobě biodynamicky pěstovaného rozmarýnu a přesličky v bio kvalitě, ke které je přidána směs mýdlových ořechů a fair trade získávaný amazonský růžový jíl, tvoří základ celého peelingu.
MOC: 1513,- Kč

PRODUKT HERBS AND CLAY PEELING CLEANSER OWAY OBDRŽEL V ROCE 2016 NA VELETRHU INTERBEAUTY PRAGUE OCENĚNÍ „MODRÁ PLANETA“ ZA EKOLOGICKY ČISTÝ PRODUKT, PRODUKT BYL PRO TYTO ÚČELY TESTOVÁN MINISTERSTVEM ZDRAVOTNICTVÍ ČR.PRODUKT ZÍSKAL TAKÉ „ZLATÝ POHÁR“ INTERBEAUTY PRAGUE 2016 ZA INOVATIVNÍ PRODUKT.

Směs esenciálních olejů Strengthening Blend 7ml (posilující a růst stimulující směs)
100% přírodní esenciální oleje z biodynamicky pěstované máty, rozmarýnu, tymiánu a citronu – APLIKUJE SE, KDYŽ MĚSÍC DORŮSTÁ (D).
MOC: 920,- Kč

Směs esenciálních olejů Antioxidant Blend 7ml (detoxikuje/ působí jako antioxidant)
100% přírodní esenciální oleje z biodynamicky pěstovaného červeného pomeranče, bazalky, meduňky a bergamotu. APLIKUJE SE, KDYŽ MĚSÍC DORŮSTÁ (D).
MOC: 920,- Kč

Směs esenciálních olejů Relaxing Blend 7ml (harmonizuje a relaxuje)
100% přírodní esenciální oleje z biodynamicky pěstovaného fenyklu, šalvěje, levandule a cedru.
MOC: 920,- Kč
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.