Share |

Nový obchod Sir Benni Miles v outletovém centru Fashion Arena

foto SBM

 
Hravé motivy podtrhující osobnost a životní styl mladých lidí, příjemné materiály, svěží barevné kombinace. To je street móda značky Sir Benni Miles, kterou nyní můžeme pořídit i v outletovém centru Fashion Arena Outlet Center v Praze Štěrboholích. 
 
Naše móda patří ve světě mezi nejoblíbenější street a hip hop módu mezi mladými. Věříme, že díky kamennému obchodu ve Fashion Arena Outlet Center přiblížíme naše kolekce i české mládeži,“- vysvětluje Michal Bílý, zástupce značky Sir Benni Miles a dodává: „Každá nová kolekce je něčím specifická, jiná, zajímavá. Aktuální podzimní a zimní řady vznikaly ve spolupráci s předními street umělci, vše je doplněno sytými, plnými barvami podzimu.“
 
Letošní zaměření padlo na populární úzké „slim“ kalhoty, které byly doplněny řadou detailů a novými efektními materiály. Pochopitelně v kolekcích Sir Benni Miles nemohou chybět populární džíny, které jsou u této značky ukryty pod řadou Denim. 
Všechny řady Sir Benni Miles si zakládají na pohodlných střizích, zajímavých detailech, kvalitních materiálech a atraktivním, neotřelém designu. 
 
 
Pražské outletové centrum Fashion Arena Outlet Center je největším outletovým centrem v České republice.

 www.Fashion-Arena.cz

 
 
Kudy do Fashion Arena Outlet Center?
 
Adresa centra: 
Fashion Arena Outlet Center 
Průmyslová 440
108 00 Praze 10 – Štěrboholy
Na Průmyslové ulici, přímo u sjezdu z Jižní spojky, směr Hloubětín. 
 
Z konečné stanice metra A – Depo Hostivař jezdí do Fashion Areny zdarma kyvadlový autobus, odjezd každých 30 minut. Otevřeno denně od 10 do 20 hodin. 
 www.Fashion-Arena.cz
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.