Share |

Novinka od LUSH: olejové masky na vlasy

foto: LUSH

Dopřejte svým hřívám pořádnou dávku luxusní hydratace. Tady pro vás máme návod, jak dosáhnout profesionální péče v pohodlí domova. K dostání na LUSH eshopu.

Vše, co potřebujete, je rozpustná olejová maska dle vašeho výběru a velký hrnek nebo Lush kelímek. Čemu se budete věnovat, zatímco bude maska působit, je čistě na vás, někdo zvolí meditaci, jiný se pomazlí s chlupatým domácím kamarádem nebo se ponoří do knížky. Proč si neužít čas pro sebe?
Tyto kúry je nejlepší aplikovat na suché vlasy, aby co nejvíce nasály všechny ty úžasné esenciální oleje a ovocné šťávy a všechno, co jim můžou dát. Připraveni? Je to snadné.  

  1. Vezměte hrnek a naplňte ho vroucí vodou (kousek pod okraj), vnořte do něj kúru a míchejte, dokud se nerozpustí.
  2. Nechte masku trochu vychladnout, čím déle, tím hustší bude. Možná čas na šálek čaje? Lehčí textura (s větším množstvím vody) vlasům dodá lehkost a objem, zatímco hutnější emulze (s menším množstvím vody) vlasy „zatíží“ a zkrotí.  
  3. Aplikujte na suché vlasy, posaďte se, relaxujte, nechte masku 20 minut působit a poté vlasy umyjte šamponem. (Použití kondicionéru je na vás, ale protože masky jsou plné hluboce výživných olejů a jsou mnohem více antistatické než tekuté kondicionéry, není potřeba.)
  4. Když zjistíte, že jste si masky namíchali moc, nevadí. Schovejte si ji do kelímku a můžete ji používat jako běžný kondicionér ještě 4 týdny.

Nové Hot Oil Treatment přichází ve čtyřech podobách: 

  • MARILYN- udělá radost blondýnkám 
  • HAIR DOCTOR - vyživuje vlasy a uklidňuje pokožku hlavy
  • YUGE - díky mořské soli dodává na objemu 
  • NEW - podporuje růst vlasů

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.