Share |

Novinka na vlasy: Barvicí lifting Hnectar

PRVNÍ VLASOVÁ OMLAZUJÍCÍ A REGENERAČNÍ BARVÍCÍ PÉČE S EFEKTEM VLASOVÉHO LIFTINGU www.organic-way.cz 
+ OBSAHUJE: biodynamické přísady, organické složky, fyto (rostlinné) přísady, vyspravující proteiny, fair-trade účinné látky, ekologické balení
- NEOBSAHUJE: amoniak, paraphenylenediamine, resorcinol, minerální oleje, alkohol, umělá aromata

 
REGENERAČNÍ BYLINNÁ A OLEJOVÁ PÉČE INSPIROVANÁ "ČISTOTOU PŘÍRODY"

VLASOVÉ VLÁKNO JE MNOHONÁSOBNĚ REGENEROVÁNO DÍKY UNIKÁTNÍ KOMBINACI PŘÍRODNÍCH CUKRŮ A OMLAZUJÍCÍCH NEKTARŮ

BALENO V 60 ml SKLENĚNÉ LAHVIČCE / OBSAHUJE:
NEKTAR Z BIODYNAMICKÉ BEZINKY - rozjasňující a revitalizační účinky - V dávných dobách byly keře černého bezu vnímány jako posvátné a magické, protože odháněly zlo a zmírňovaly zlo. Přirozeně se objevují v lesích a v blízkosti vodních toků v Evropě, Asii a Americe. Výtažky z černého bezu navrací matným a unaveným vlasům lesk a neodolatelný třpyt.
 
NEKTAR Z ORGANICKÉHO SLÉZU - zklidňující a osvěžující účinky - Polysacharidy obsažené ve slézu mají uklidňující, protizánětlivou a zjemňující funkci. Při styku s pokožkou se vytvoří koloidní film, který ji chrání před vnějšími vlivy, zároveň snižuje dehydrataci kůže, zjemňuje ji a regeneruje. Organický sléz je tak velice dobře snášen i extrémně citlivou pokožkou, která je náchylná k podráždění a zarudnutí.
 
NEKTAR Z PAPAMIELU - vyživující, regenerující a revitalizační účinky - Papamiel je malý keř tropického původu. Při kontaktu se sluncem působí jeho květy jako energetické transformátory a produkují několik kapek bohatě koncentrované tekutiny, která obsahuje směsi cukrů, vitamínů a aminokyselin. Sklizeň se provádí při východu slunce, než se rostlina příliš zahřeje. Specializovaný tým opatrně vyjme nektar uložený ve spodní části každého květu injekční stříkačkou. Tento způsob ponechává každou květinu neporušenou. Papamiel má vliv na rychlou regeneraci kožních buněk. Díky vysoké koncetraci přírodních sacharidů (sacharóza, fruktóza a glukóza) zlepšuje hydrataci a poskytuje jedinečný komfort díky vysokému obsahu minerálních látek a esenciálních olejů.
 
FAIR TRADE YERBA MATA - antioxidační účinky působící proti volným radikálům - Známý především jako maté " zelené zlato". Jeho odvary po mnoho století používaly kmeny Paraquaye, Uruquaye a Argentiny jako elixír života, zdraví a vitality, což potvrzují i vědecké studie. Obsahuje vysoké procento kofeinu a polyfenolů, z nichž nejdůležitější je kyselina chlorogenová. Velmi silný přírodní antioxidant, který narušuje oxidační řetězy a následně zastavuje šíření volných radikálů a chrání buňky DNA. Chrání vlasy proti oxidaci, zachovává buněčnou vitalitu a zabraňuje jejich stárnutí.
 
PROTEINY Z BAVLNY - osvěžující a regenerující účinky - Dodávájí vlasů pružnost a objem. Zabraňují dehydrataci, uhlazují a zacelují vlasové vlákno. Výsledkem jsou jemné a vyživené vlasy od kořínků ke konečkům.

Zajímá Vás video Oway Hnectar? Barvy jsou určeny pouze pro profesionály a k salónní péči, žádejte u svého kadeřníka : )

SHOWROOM ﺍ ACADEMY ﺍ SALON OWAY ROLLAND
Organic Beauty, Francouzská 17, Praha 2
+420 604 898 400
info@ecoorgaicbeauty.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.